Henkilöstö

Liikunta-alan ammattilaisemme takaavat sinulle turvallisen ja monipuolisen liikuntaelämyksen. Jokaiselle meistä hyvinvoiva keho on sydämen asia ja haluammekin palveluillamme luoda sinulle yksilöllisen liikuntapolun. Olipa intohimosi ryhmäliikunta, kuntosaliharjoittelu tai yksilöllinen valmennus, meiltä löydät ammattilaiset avuksesi.

Studio Tempo - henkilöstö

Asiakaspalvelu

Sirpa Raatikainen

Toimitusjohtaja

Toimin Studio Tempossa yrittäjänä. Suhtaudun työhöni suurella intohimolla ja halulla kehittää yritystämme jatkuvasti. Olen ryhmäliikunnan harrastaja ja toivon, että myös sinä pääset nauttimaan liikunnan tuomasta riemusta ammattitaitoisen henkilökuntamme johdolla. 

Lämpimästi tervetuloa Tempoilemaan!

  sirpa.raatikainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Jenni Niinikoski

Asiakkuusvastaava, ryhmäliikuntaohjaaja

Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn tradenomi ja Tempolla huolehdin sekä uusista että vanhoista asiakassopimuksista. Jos Sinulla on kysyttävää asiakkuudestamme, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää.

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2010 saakka. Minulla on LesMills BODYPUMP, SH’BAM ja TONE -lisenssit, lisäksi ohjaan sisäpyöräily-, lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja. Lähellä sydäntäni on suomalainen musiikki, ja sitä soitankin paljon freestyle-tunneillani.

Minun tunneilla saa laulaa, jättää murheet nurkkaan ja nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta, jokainen omalla tempollaan.

Löydetään yhdessä Sinun Temposi ja sitä kautta liikunnan ilo. Silloin voimme nauttia jokaisesta hetkestä ja hikipisarasta!

Ryhmäliikuntaohjaaja Spartan Academy Girya Spartan Academy Movement&Mobility BODYPUMP® SH’BAM® Les Mills TONE® Sisäpyöräily Lihaskunto Kehonhuolto

  jenni.niinikoski@studiotempo.fi
  017 263 3717

Maria Peiponen

Asiakaspalvelu

Olen wellness tradenomiopiskelija ja toinen vuosi opinnoissa alkaa syksyllä. Opintojen ohella olen tehnyt töitä Tempolla osa-aikaisesti. Työtehtäviini Tempolla on kuulunut muun muassa erilaiset siistimistyöt ja välillä työskentelen myös vastaanotossa.

Liikunta on ollut aina lähellä sydäntäni ja minua näkeekin melko usein etenkin kuntosalin puolella, sillä kuntosalilla käynti on yksi lempiharrastuksistani. Nautin kaikenlaisesta liikunnasta todella paljon ja koitan tähdätä siihen että muut ihmiset löytäisivät liikunnan ilon myös!

  017 263 3717

Seija Markkanen

Asiakaspalvelu, siistijä

Hei,

Olen Seija ja minut voi tavata Tempolla erilaisissa työtehtävissä asiakaspalvelun ja siistimistyön saralla.

 

 

Yksilövalmennus ja ryhmäliikunta

Nina Honka

Ryhmäliikunta- ja yksilövalmennusvastaava

Tehtäväni Liikunta- ja fysiostudio Tempolla on auttaa sinua harjoittelemaan paremmin, oli suosikkilajinasi sitten ryhmäliikunta, sisäpyöräily tai kuntosaliharjoittelu.

Kun yksi unelmoi äärimmäisistä urheilusuorituksista, toiselle taas kivuton ja toimelias arki saattaa tuntua kaukaiselta haaveelta. Sinä tiedät mitä haluat, minä tiedän miten voit tavoitteesi saavuttaa. Aktiivinen elämäntapa vaatii energiaa, urheiluravitsemuksen asiantuntijana voin auttaa sinua ratkomaan ravitsemuksen ja painonhallinnan haasteita.

Ryhmäliikunta on ollut elämäni sekä leipäpuuni muutaman vuosikymmenen ajan ja olen siirtynyt ryhmäliikunnasta myös henkilökohtaisen valmennuksen pariin. Tunneillani ja valmennuksissani haluan, että sinä pääset nauttimaan kokemuksen tuomasta varmuudesta ja koulutuksen tuomasta tietopohjasta pilke silmäkulmassa ja hymynkare suupielessä.

Ohjaustyön lisäksi vastaan siitä, että ryhmäliikunta ja valmennustoiminta Tempossa toimii jouhevasti ja asiakaslähtöisesti. Minulla on aikaa kuunnella toiveitasi ja vastata sähköposteihisi toimintamme kehittämiseksi. Ollaan yhteyksissä!

FM Fysioterapeutti Personal trainer Ryhmäliikuntaohjaaja PhysioTrainer® Pregnancy and Postpartum Coach Spartan® Voimavalmentaja BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® CXWORX® RPM® Bailamama®

  nina.honka@studiotempo.fi
  050 461 7764

Annika Katainen

Ryhmäliikuntaohjaaja, yksilö- ja pienryhmävalmennus, asiakaspalvelu

Ohjaan Tempolla erilaisia ryhmäliikuntatunteja, teen yksilöohjauksia kuntosalilla sekä autan sinua asiakkuuksiin liittyvissä asioissa.

Oma nuoruuden lajitaustani on muodostelmaluistelu, jonka lopetettuani koin luonnolliseksi siirtyä ryhmäliikunnan pariin, ensin harrastajaksi ja myöhemmin ohjaajaksi. Onhan ryhmässä liikkuminen ja tekeminen vaan niin kivaa ja ryhmässä on voimaa! Myös kuntosalilla treenaaminen on intohimoni.

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2010. Ensimmäiset ohjauskokemukseni olen kerännyt noin 15-vuotiaana luistelukouluohjaajana. Koulutukseltani olen myös fysioterapeutti (amk).

Tunneillani tavoitteenani on, että saat kivan ja turvallisen treenielämyksen, haastaen sopivasti itseäsi, päivän tuntemuksia kuunnellen!

Fysioterapeutti Ryhmäliikuntaohjaaja BODYSTEP® BODYPUMP® BODYCOMBAT® Les Mills TONE® RPM® Sisäpyöräily Spartan Fighter Training Kahvakuula Salicircuit Ladyt Kehonhuolto

  annika.katainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Annika Hiltunen

Ryhmäliikuntaohjaaja, joogaopettaja, Tempo Akatemian kouluttaja, some-vastaava

Ohjaan Tempolla erilaisia tunteja vauhdikkaista liikkuvista tunneista body&mind -tyyppisiin tunteihin. Nautin suunnattomasti ohjaamisesta ja toivon todella, että tunneillani se välittyy. Olen aina nauttinut liikkeen ja musiikin yhdistämisestä ja Les Mills konseptituntien lisäksi minusta on ihana rakentaa myös omia tunteja ja koreografioita.

Toivottavasti näen juuri sinut tunneillani!

Ohjaamisen lisäksi tuotan sisältöä someen ja koulutan Akatemian puolella uusia joogaohjaajia.

Ryhmäliikuntaohjaaja LesMills Barre BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® SH`BAM® Sisäpyöräily Jooga Retro RPV Kiinteytys

  annika.hiltunen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Jenni Vähämaa

Ryhmäliikuntaohjaaja, Firstbeat-valmentaja, Personal Trainer

Henkilökohtainen lajitaustani tulee telinevoimistelusta ja kilpa-aerobicista, joita olen nuoruudessani harrastanut. Kilpaurani päätyttyä oli luonnollista jatkaa ryhmäliikunnan ja valmennuksen parissa.

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2007 ja tehnyt yksilövalmennuksia usean vuoden ajan. Minulla on LesMills -lisenssit lajeista BODYATTACK®, BODYSTEP® sekä BODYBALANCE® ja ohjaan myös Kiinteytys-, Lihaskunto- ja Kehonhuoltotunteja.

Teen Tempolla myös Firstbeat Life-mittauksia, jonka avulla voit seurata tarkemmin omaa palutumistasi ja saada arvokasta tietoa sekä toimenpiteitä hyvinvointisi tukemiseksi.

Jos olet kiinnostunut yksilö-/hyvinvointivalmennuksesta tai esimerkiksi Firstbeat Life-mittauksesta,ole minuun yhteydessä niin tavataan ja jutellaan lisää.

Personal trainer Ryhmäliikuntaohjaaja FirstBeat-valmentaja BODYATTACK® BODYBALANCE® BODYSTEP® Tempo kiinteytys

  jenni.vahamaa@studiotempo.fi
  017 263 3717

Lina Patrikainen

Barre-ohjaaja, tanssinopettaja, joogaohjaaja

Opetan Barrea, tanssitunteja ja muuta ryhmäliikuntaa 27 vuoden kokemuksella.

Merkityksellistä minulle liikunnassa on ilo ja into. Niiden kokeminen on mahdollista ihan kaikille liikkujille!

"Tunne liike - liike on tunne!" on mottoni. Järkevä treeni luo mahdollisuuden todella tuntea keho ja tätä kautta kehittää sitä. Liikkeen rytmin, intensiteetin ja laadun oivaltaminen ovat asioita, joiden kautta keho kehittyy kokonaisvaltaisesti. Tunneillani kaikki integroituu musiikkiin ja tuloksena on inspiraatiota ja energiaa, jolla on suunta. Tätä energiaa haluan välittää asiakkailleni kaikilla tunneillani olipa sitten kyseessä terveysliikunta tai vauhdikkaat tanssitunnit. Haluan auttaa jokaista asiakasta löytämään liikkumisen riemun ja ilon omasta kehosta! Lisäksi tärkeää on hyvä ja turvallinen suoritustekniikka - aina jokaisen oman kehon ehdoilla ja itseä kuunnellen. 

Ohjaan Studio Tempolla Barre-terveysliikuntatunteja (perustuen alkuperäiseen Lotte Berk -metodiin) sekä BODYJAM® (LesMills) -tanssitunteja. Kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita tunneilleni, koska tehdessä oppii ja erilaisuus on rikkaus!

Barre LatinAfro BODYJAM® Jooga

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

Lisa Soelberg

Joogaopettaja

Hei,

 

Olen Lisa, positiivinen jooga- ja kehonhuollon ohjaaja. Olen kehotietoisuuden innokas oppilas sekä Yoga Alliance sertifioitu joogaopettaja.

 

Olen käynyt lukuisia kursseja ja koulutuksia joogaan liittyen, sillä uskon, että opettajana on tärkeää kehittää jatkuvasti omaa ammattitaitoaan. Muutamia koulutuksia, jotka kuvaavat omaa tyyliäni opettaa, ovat Yin-joogaopettajakoulutus, Acu & Fascia Yoga, Traditional Yoga, Hatha Yoga Flow ja Hevos-joogaopettajakoulutus (EOC).

 

Ohjaajana olen lempeä ja kannustava. Kannustan  oman kehon kuuntelun ja rentouden kautta löytämään iloa liikkumiseen! Studio Tempolla ohjaan erilaisia joogatunteja. Vakituntien lisäksi ohjaan jooga- ja äänimaljakursseja. Tempo Akatemiassa koulutan Yin-joogaohjaajia. Tervetuloa tunneilleni!

Jooga

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

Eveliina Sahlman

Ryhmäliikuntaohjaaja, tanssinopettaja

Moikka,

Aloitin tanssimisen kuusivuotiaana ja ryhmäliikunnan ja tanssin ohjaamisen vuonna 2008. Tempolla ohjaan räiskyviä lattaritunteja; lattarimix, salsa, salsaton ja reggaeton, kreikkalaista tanssia sekä tarvittaessa lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja sekä erilaisia teemakursseja.

Minulla on myös lisenssit Zumbaan, Lavikseen sekä Yin-joogaan. Yin-joogaohjaajaksi valmistuin Tempo Akatemiasta vuoden -22 lopulla.

Intohimoni on eri maiden kansantanssit ja etninen musiikki, se veikin minut aikoinaan opiskelemaan Ateenaan, Kreikan tanssien kansantanssiopettajaksi. Olen myös työskennellyt siellä tanssin ja liikunnan parissa.

Yhden kesän opiskelin salsaa Havannassa, Kuubassa ja se kesä ei unohdu ikinä. Kuubalaisen tanssin aloitin vuonna -97, maestro Juan Pujalsin johdolla!

Olen asunut viidessä eri maassa ja jokaisessa niistä olen jollain tapaa saanut työskennellä tai opiskella tanssin parissa, josta olen enemmänkin kuin kiitollinen.

Tanssi merkitsee minunne todella paljon! Se on runsautta, vapautta ja elämän juhlintaa! Jonka vuoksi haluan että oppilailleni tulee onnistumisen tunne, he saavat selkeää ohjausta, tanssiteknistä harjoittelua, sekä hikisiä elämyksiä energisoivan musiikin tahdissa! 

Nähdään tunneilla! -Eve-

 

Lattarimix Salsa Salsaton Reggaeton Kreikkalainen tanssi Lavis Zumba Lihaskunto Kehonhuolto Core Yin-jooga

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

Laura Sironen

Fysioterapeutti, Joogaopettaja, Ryhmäliikuntanohjaaja

Heippa,

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (amk) ja autan sinua Tempolla, kun tarvitset tukea liikkumisessasi. Ohjauksen tarve voi liittyä esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin ja kiputiloihin, liikunnan aloittamiseen pitkän tauon jälkeen tai erilaisiin kuormittavien elämäntilanteiden mukana tuomiin haasteisiin.

Olen rauhallinen, maanläheinen, lempeä ja kannustava. Paneudun huolella jokaisen asiakkaan tilanteeseen ja autan yksilöllisten, kokonaisvaltaisten arkeen sekä voimavaroihin sopivien ratkaisujen löytämisessä. Minulle on tärkeää, että  tavoitteellinen tekeminen on myös mukavaa ja mielekästä. Tällä tavalla liikkumisen ilo on osa ratkaisua ja liike on lääke.

Olen lisäksi Joogaopettaja (RYT200 ja YogAlign) ja minulta löytyy asiantuntemusta myös kehomieliyhteyteen ja rentoutumiseen liittyvissä asioissa.

Fysioterapeutti Joogaopettaja Ryhmäliikunta

  info@studiotempo.fi
  017-2633 717

Yhteistyössä       ________________________________________________________________

Matti Laiho

Perinteinen jäsenkorjaaja, hieroja

Hei,

Olen Matti ja teen Tempolla klassista hierontaa ja perinteistä jäsenkorjausta. Olen aina ollut liikunnallinen ja kiinnostunut auttamaan ihmisiä mahdollisten vaivojen kanssa. Hoitoni keskittyy pääasiallisesti selkärangan ja nivelten ongelmiin, joita hoidetaan tehokkain, mutta pehmein menetelmin.

Teen hoitoja Studio Tempolla ajanvarauksella, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tervetuloa.

Perinteinen jäsenkorjaus klassinen hieronta

  matti.laiho2@gmail.com
  040 823 3625

Hannu Jääskeläinen

fysioterapeutti

Hei,

Olen Hannu ja otan Studio Tempolla vastaan fysioterapia-asiakkaita ja teen lihaskalvokäsittelyitä. Teen fysioterapiaa yli 10 vuoden kokemuksella ja vahvalla koulutustaustalla. Yhdistelen hoidoissa erilaisia käsittelytekniikoita, joihin olen kouluttautunut työurani aikana, yksilöllisesti asiakas huomioiden.

Vapaa-aikani menee musiikkihommissa ja kuntoilun parissa.

fysioterapia kuntoutus faskiakäsittely terapeuttinen harjoittelu voimaharjoittelu

  hannu.jaaskelainen@sfhl.fi
  017-2633717

Marja Pylkkänen

Koulutettu hieroja, shiatsu- ja akupainantaterapeutti, luontaishoitaja

Hei,

 

Olen Marja ja teen Tempolla hierontaa ja hoitoja lempeällä, mutta napakalla otteella muutamana päivänä kuukaudessa. Perinteisen hieronnan lisäksi teen purentalihasten hierontaa sekä shiatsu-akupainantaa. Jos hieronnassa keskitytään lihaksiin, shiatsu hoitaa enemmän faskioita, jänteitä ja niveliä ja kokonaisvaltaisen hoitoja kehoa ja mieltä. Lisäksi teen rentouttavaa ayurverdista pää- ja kasvohierontaa, kuivakuppausta, moksausta ja kuumakivihierontaa sekä ohjaan esim. saippuapajoja ja erilaisia kursseja.

Vapaa-aikaani vietän hevostellen ja luonnossa patikoiden ja samoillen.

Huom! hieronnan voit maksaa myös kätevästi Edenred-, Epassi- tai Smartum-hyvinvointiedulla.

hieronta shiatsu akupainanta kuivakuppaus saippuapaja villiyrttikurssi

  marja@luonnonmukaan.fi
  040 7469226   www.luonnonmukaan.fi, ajanvaraus www.vello.fi/luonnonmukaan