Henkilöstö

Liikunta-alan ammattilaisemme takaavat sinulle turvallisen ja monipuolisen liikuntaelämyksen. Jokaiselle meistä hyvinvoiva keho on sydämen asia ja haluammekin palveluillamme luoda sinulle yksilöllisen liikuntapolun. Olipa intohimosi ryhmäliikunta, kuntosaliharjoittelu tai yksilöllinen valmennus, meiltä löydät ammattilaiset avuksesi.

Asiakaspalvelu

Jenni Niinikoski

Asiakkuus- ja markkinointivastaava

Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn tradenomi ja Tempolla huolehdin sekä uusista että vanhoista asiakassopimuksista. Jos Sinulla on kysyttävää asiakkuudestamme, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää.

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2010 saakka. Minulla on LesMills BODYPUMP, SH’BAM ja TONE -lisenssit, lisäksi ohjaan sisäpyöräily-, lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja. Lähellä sydäntäni on suomalainen musiikki, ja sitä soitankin paljon freestyle-tunneillani.

Minun tunneilla saa laulaa, jättää murheet nurkkaan ja nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta, jokainen omalla tempollaan.

Löydetään yhdessä Sinun Temposi ja sitä kautta liikunnan ilo. Silloin voimme nauttia jokaisesta hetkestä ja hikipisarasta!

Ryhmäliikuntaohjaaja Spartan Gear Girya BODYPUMP® SH’BAM® Les Mills TONE® Sisäpyöräily Lihaskunto Kehonhuolto

  jenni.niinikoski@studiotempo.fi
  017 263 3717

Annika Hiltunen

Palveluneuvoja

Ohjaan Tempolla ryhmäliikuntaa, toimin palveluneuvojana sekä teen kuntosaliohjauksia.

Aloitin ryhmien ohjaamisen 15 -vuotiaana alle kouluikäisten lasten kanssa satujumpan merkeissä. Satujumppa onkin ollut tähänastisen urani haasteellisin ohjattava. Samoihin aikoihin aloitin oman ryhmäliikuntaharrastukseni, sillä olen nauttinut musiikin ja liikkeen yhdistämisestä jo nuorena.

Ohjaan erilaisia tunteja vauhdikkaista tunneista body&mind -tyyppisiin tunteihin. Nautin suunnattomasti ohjaamisesta ja toivon todella, että tunneillani se välittyy. Toivottavasti näen juuri sinut tunneillani!

Ryhmäliikuntaohjaaja BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® Kehonhuolto Sisäpyöräily Jooga

  annika.hiltunen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Annika Katainen

Palveluneuvoja

Ohjaan Tempolla erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä autan sinua asiakkuuksiin liittyvissä asioissa.

Oma nuoruuden lajitaustani on muodostelmaluistelusta, jonka lopetettuani koin luonnolliseksi siirtyä ryhmäliikunnan pariin, ensin harrastajaksi ja myöhemmin ohjaajaksi. Onhan ryhmässä liikkuminen ja tekeminen vaan niin kivaa ja ryhmässä on voimaa!

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2010. Ensimmäiset ohjauskokemukseni olen kerännyt noin 15-vuotiaana luistelukouluohjaajana. Koulutukseltani olen myös fysioterapeutti (amk).

Tunneillani tavoitteni on, että saat hyvän, turvallisen treenin iloisella fiiliksellä!

Olen äitiyslomalla.

Fysioterapeutti Ryhmäliikuntaohjaaja BODYPUMP® BODYCOMBAT® Les Mills TONE® RPM® Spartan Fighter Training Girya-funk Salicircuit Lihaskunto

  annika.katainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

 

 

Yksilövalmennus ja ryhmäliikunta

Nina Honka

Ryhmäliikunta- ja yksilövalmennusvastaava

Tehtäväni Liikunta- ja fysiostudio Tempolla on auttaa sinua harjoittelemaan paremmin, oli suosikkilajinasi sitten ryhmäliikunta, sisäpyöräily tai kuntosaliharjoittelu.

Kun yksi unelmoi äärimmäistä urheilusuorituksista, toiselle taas kivuton ja toimelias arki saattaa tuntua kaukaiselta haaveelta. Sinä tiedät mitä haluat, minä tiedän miten voit tavoitteesi saavuttaa.

Ryhmäliikunta on ollut elämäni sekä leipäpuuni muutaman vuosikymmenen ajan ja hiljalleen olen siirtynyt ryhmäliikunnasta myös henkilökohtaisen valmennuksen pariin. Tunneillani ja valmennuksissani haluan, että sinä pääset nauttimaan kokemuksen tuomasta varmuudesta ja koulutuksen tuomasta tietopohjasta pilke silmäkulmassa ja hymynkare suupielessä.

Ohjaustyön lisäksi vastaan siitä, että ryhmäliikunta ja valmennustoiminta Tempossa toimii jouhevasti ja asiakaslähtöisesti. Minulla on aikaa kuunnella toiveitasi ja vastata sähköposteihisi toimintamme kehittämiseksi. Ollaan yhteyksissä!

FM Fysioterapeutti Personal trainer Ryhmäliikuntaohjaaja PhysioTrainer® BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® CXWORX® RPM® Bailamama®

  nina.honka@studiotempo.fi
  050 461 7764

Lina Patrikainen

Tanssinopettaja, joogaohjaajaa, ryhmäliikuntaohjaaja

Opetan tanssitunteja ja muuta ryhmäliikuntaa 24 vuoden kokemuksella.

Merkityksellistä minulle liikunnassa on ilo ja sen kokeminen on mahdollista ihan kaikille liikkujille!

Yhteys musiikkiin, rytmiin ja oman kehonilmaisun ulottuvuuksiin on voimavara, joka kannattelee elämän energiaa. Tätä energiaa haluan välittää asiakkailleni kaikilla tunneillani olipa sitten kyseessä rauhallinen jooga tai vauhdikkaat tanssitunnit. Ilon ja energian lisäksi tärkeää on hyvä ja turvallinen suoritustekniikka – aina jokaisen oman kehon ehdoilla ja lempeästi itseä kuunnellen. 

Ohjaan Studio Tempolla Les Millsin BODYJAM® -tanssitunteja sekä joogaa, Barrea ja LatinAfro-tunteja. Kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita tunneilleni, koska tehdessä oppii ja erilaisuus on rikkaus!

Barre LatinAfro BODYJAM® Jooga

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

 

 

Hallinto

Sirpa Raatikainen

Toimitusjohtaja

Olen intohimoinen ryhmäliikunnan harrastaja. Haaveestani omistaa oma kuntosali on nyt tullut totta. Meillä Studio Tempolla haluan, että sinäkin nautit liikunnan tuomasta riemusta.

Toivon ammattitaitoisen henkilökuntamme saavan sinut innostumaan liikunnasta ja kokeilemaan uusia lajeja. Ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa voimme saavuttaa ikimuistoisia hetkiä liikunnan parissa!

  sirpa.raatikainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Eveliina Raatikainen

Henkilöstöjohtaja

Olen sydämeltäni savolaenen yllytyshullu, jolle liikunta on tapa hoitaa hyvinvointia ja saada tempoa elämään! Pidän itseni haastamisesta, joten liikunnan eri muodot tarjoavat minulle hyvän väylän kehittää itseäni.

Haluan tarjota asiakkaillemme erilaisia liikunnan muotoja, jotta jokainen voisi löytää oman polkunsa liikunnan tuomaan iloon.

  eveliina.raatikainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

 

 

Yhteistyössä

Kirsti Karjalainen

Fysioterapeutti

Olen kokenut fysioterapeutti jolla on erityisosaamista tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta, työfysioterapiasta, voice massagesta sekä purenta- ja hengityselinten fysioterapiasta. Toimin myös uimaseurassa uinninohjaajana.

Haasteet fysioterapiayrittäjänä ja perheenäitinä ovat opettaneet, miten tärkeää on pitää hyvää huolta niin fyysisestä kuin henkisestäkin hyvinvoinnista. Voimaannun erilaisten liikuntamuotojen opettamisesta ja olen onnistunut ohjaamaan useita asiakkaitani itselleen mieleisen liikunnan pariin.

Asiakaskohtaamisessa koen tärkeimpänä tukea ja  parantaa sinun hyvinvointiasi, terveyttäsi, liikkumistasi, toimintakykyäsi sekä ennenkaikkea vahvistaa uskoa omaan kehoosi ja sen tuomiin mahdollisuuksiin.

Roolini on olla fysioterapeuttina Liikunta- ja fysiostudio Tempon moniammatillisessa tiimissä, jossa toimin liikunta-alan osaajien, kuten fysio- ja personal trainereiden kanssa.

Valmennuksessa ainutlaatuinen konseptimme on liikunnallinen ohjaus, jossa toimin yhteistyössä liikuntaterapeutti, liikuntatieteiden maisteri ja fysioterapeutti Eeva Toivalan kanssa. Luomme yhdessä realistiset tavoitteet, menetelmät sekä aikataulun joiden toteutumista seuraamme aktiivisesti.

Fysioterapia Voice Massage Työfysioterapia

  fpkarjalainen@gmail.com
  017 262 4447   http://www.fysiopalvelu.net