Studio Tempo - Henkilöstö

Henkilöstö

Liikunta-alan ammattilaisemme takaavat sinulle turvallisen ja monipuolisen liikuntaelämyksen. Jokaiselle meistä hyvinvoiva keho on sydämen asia ja haluammekin palveluillamme luoda sinulle yksilöllisen liikuntapolun. Olipa intohimosi ryhmäliikunta, kuntosaliharjoittelu tai yksilöllinen valmennus, meiltä löydät ammattilaiset avuksesi.

Asiakaspalvelu

Jenni Niinikoski

Asiakkuus- ja markkinointivastaava

Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn tradenomi ja Tempossa huolehdin sekä uusista että vanhoista asiakassopimuksista. Jos Sinulla on kysyttävää asiakkuudestamme, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää.

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2010 saakka. Minulla on LesMills BODYPUMP, SH’BAM ja BODYVIVE lisenssit, lisäksi ohjaan sisäpyöräily-, lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja. Lähellä sydäntäni on suomalainen musiikki, ja sitä soitankin paljon freestyle-tunneillani.

Minun tunneilla saa laulaa, jättää murheet nurkkaan ja nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta, jokainen omalla tempollaan.

Löydetään yhdessä Sinun Temposi ja sitä kautta liikunnan ilo. Silloin voimme nauttia jokaisesta hetkestä ja hikipisarasta!

Ryhmäliikuntaohjaaja Spartan Gear Girya BODYPUMP® SH’BAM® BODYVIVE® Sisäpyöräily Lihaskunto Kehonhuolto

  jenni.niinikoski@studiotempo.fi
  044 722 2660

Annika Hiltunen

Palveluneuvoja

Olen Annika, 34 vuotta, ja ohjaan Tempossa ryhmäliikuntaa.

Aloitin ryhmien ohjaamisen 15 -vuotiaana alle kouluikäisten lasten kanssa satujumpan merkeissä. Satujumppa onkin ollut tähänastisen urani haasteellisin ohjattava. Samoihin aikoihin aloitin oman ryhmäliikuntaharrastukseni, sillä olen nauttinut musiikin ja liikkeen yhdistämisestä jo nuorena.

Ohjaan erilaisia tunteja vauhdikkaista tunneista body&mind -tyyppisiin tunteihin. Nautin suunnattomasti ohjaamisesta ja toivon todella, että tunneillani se välittyy. Toivottavasti näen juuri sinut tunneillani!

Ryhmäliikuntaohjaaja BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® Kehonhuolto Sisäpyöräily

  annika.hiltunen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Annika Katainen

Palveluneuvoja

Moi! Olen Kataisen Annika. Täällä Tempossa ohjaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä autan sinua asiakkuuksiin liittyvissä asioissa.

Oma nuoruuden lajitaustani on muodostelmaluistelusta, jonka lopetettuani koin luonnolliseksi siirtyä ryhmäliikunnan pariin, ensin harrastajaksi ja myöhemmin ohjaajaksi. Onhan ryhmässä liikkuminen ja tekeminen vaan niin kivaa ja ryhmässä on voimaa!

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2010. Ensimmäiset ohjauskokemukseni olen kerännyt noin 15-vuotiaana luistelukouluohjaajana. Koulutukseltani olen myös fysioterapeutti (amk).

Tunneillani tavoitteni on, että saat hyvän, turvallisen treenin iloisella fiiliksellä!

Fysioterapeutti Ryhmäliikuntaohjaaja BODYPUMP® BODYCOMBAT® BODYVIVE® RPM® Spartan Fighter Training Girya-funk Salicircuit Lihaskunto

  annika.katainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Juha Pekkarinen

Palveluneuvoja

Lupsakkana savolaispoikana haluan olla osa rentoa ja innostavaa työyhteisöä, jossa asiakas tuntee olonsa kotoisaksi. Olen valmis kantamaan korteni kekoon, jotta asiakkaamme pääsevät nauttimaan viihtyisästä ja asiakaslähtöisestä hyvinvointistudiosta.

Myynti Yritysmyynti

  juha.pekkarinen@studiotempo.fi
  017 263 3717

 

 

Yksilövalmennus ja ryhmäliikunta

Nina Honka

Ryhmäliikunta- ja yksilövalmennusvastaava

Tehtäväni Liikunta- ja fysiostudio Tempossa on auttaa sinua harjoittelemaan paremmin, oli suosikkilajinasi sitten ryhmäliikunta, sisäpyöräily tai kuntosaliharjoittelu.

Kun yksi unelmoi äärimmäistä urheilusuorituksista, toiselle taas kivuton ja toimelias arki saattaa tuntua kaukaiselta haaveelta. Sinä tiedät mitä haluat, minä tiedän miten voit tavoitteesi saavuttaa.

Ryhmäliikunta on ollut elämäni sekä leipäpuuni muutaman vuosikymmenen ajan ja hiljalleen olen siirtynyt ryhmäliikunnasta myös henkilökohtaisen valmennuksen pariin. Tunneillani ja valmennuksissani haluan, että sinä pääset nauttimaan kokemuksen tuomasta varmuudesta ja koulutuksen tuomasta tietopohjasta pilke silmäkulmassa ja hymynkare suupielessä.

Ohjaustyön lisäksi vastaan siitä, että ryhmäliikunta ja valmennustoiminta Tempossa toimii jouhevasti ja asiakaslähtöisesti. Minulla on aikaa kuunnella toiveitasi ja vastata sähköposteihisi toimintamme kehittämiseksi. Ollaan yhteyksissä!

FM Fysioterapeutti Personal trainer Ryhmäliikuntaohjaaja PhysioTrainer® BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® CXWORX® RPM® Bailamama®

  nina.honka@studiotempo.fi
  050 461 7764

Jenna Liikanen

Hyvinvointivalmentaja

Tempon Transformers, joka muuntautuu moneksi. Ryhmäliikuntarepertuaariini etenkin freestylepuolella on laaja. Lisäksi valmennan pienryhmiä sekä yksilöitä. Valmentajana olen realistinen ja vaativa, mutta myös ymmärtäväinen. Huumorin säilyttäminen töitä paiskiessakin on minulle enemmän kuin tuhat jänistä! 

Lähtökohtanani on aina huomioida asiakas yksilönä ja kokonaisuutena johon kuuluvat hänen menneisyys, nykyisyys sekä tulevaisuus. Niistä rakennamme tien kohti määränpäätä. Ensisijaisesti opetan asiakkaitani tuntemaan kehonsa ja käyttämään sitä hallitusti.

On tärkeää ymmärtää, että toimiva ja vahva keho on fyysisiltä ominaisuuksiltaan monipuolinen kokonaisuus. Opiskelen työn ulkopuolella psykologiaa, sillä minua kiinnostaa kuinka yhdistää vahva keho terveeseen mieleen. 

Liikuntaneuvoja Ryhmäliikuntaohjaaja Functionality-ohjaaja SH’BAM® BODYJAM® FunctionalTrainer

  jenna.liikanen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Satu Väänänen

Hyvinvointivalmentaja

  satu.vaananen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Eeva Toivala

Fysioterapeutti / Liikunnanopettaja

Liikunnan ja kuntoutuksen kokemusta 25 vuoden ajalta. Toimin uudessa liikunta- ja fysiostudio Tempossa liikuntaterapeuttina sekä ryhmäliikunnanohjaajana.

Lähden mukaasi jokaiseen Sinun harjoitukseesi tavoitteenani luotsata sinua turvallisesti kohti omatoimista liikkumista olipa taustalla sitten tapaturma, elämänmuutokset tai mikä tahansa pohdintaa vaativa tilanne.

Kuuden lapsen työssäkäyvänä äitinä tiedän miten tärkeää ajankäytön hallinta ja jaksamisesta huolehtiminen on. Sen vuoksi avataan erilaisia väyliä Sinun paremminvointi huomioiden. Myös duo-, tripla- tai pienryhmäohjaukset.

Toimin yhteistyössä Kirsti Karjalaisen kanssa jatkamassa fysioterapialla aloitettua valmennuspolkua.

Yhteydenotto Tempon vastaanottoon tai Fysiopalvelu / VOICE MASSAGE-terapeutti Kirsti Karjalaisen kautta.

Fysioterapeutti Liikuntaterapeutti Joogaopettaja Yin-jooga Pienryhmäohjaukset BODYSTEP® BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® CXWORX® Sisäpyöräily

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

Lina Patrikainen-Paavola

Tanssinopettaja, joogaohjaajaa, ryhmäliikuntaohjaaja

Opetan tanssitunteja ja muuta ryhmäliikuntaa 24 vuoden kokemuksella.

Merkityksellistä minulle liikunnassa on ilo ja sen kokeminen on mahdollista ihan kaikille liikkujille!

Yhteys musiikkiin, rytmiin ja oman kehonilmaisun ulottuvuuksiin on voimavara, joka kannattelee elämän energiaa. Tätä energiaa haluan välittää asiakkailleni kaikilla tunneillani olipa sitten kyseessä rauhallinen jooga tai vauhdikkaat tanssitunnit. Ilon ja energian lisäksi tärkeää on hyvä ja turvallinen suoritustekniikka – aina jokaisen oman kehon ehdoilla ja lempeästi itseä kuunnellen. 

Ohjaan Studio Tempossa Les Millsin SH'BAM® ja BODYJAM® -tanssitunteja sekä joogaa. Kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita tunneilleni, koska tehdessä oppii ja erilaisuus on rikkaus!

Ryhmäliikuntaohjaaja SH’BAM® BODYJAM® Jooga

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

Anja Makkonen-Tabell

Sisäpyöräilyohjaaja

Olen päivätyöltäni äidinkielen opettaja, mutta olen jo 15 vuotta sitten menettänyt sydämeni sisäpyöräilylle. Ohjaajan pyörän päälle olenkin kiivennyt jo yli kymmenen vuoden ajan ja edelleen palo lajiin on suuri.

Tempossa ohjaan Tempo Spin -tunteja. Tuntieni biisikattaus on monipuolinen, mutta yhdistävänä tekijänä on työosuuksien selkeä tempo: biisistä on aina löydettävissä selkeä rytmi, joka ohjaa jalkoja, poljettiin sitten nopeaa tasamaata tai hidasta mäkeä. Ysäriä ja hittibiisejä, heviä ja marginaalimusaa – sitä kaikkea soittolistoiltani löytyy.

Monella on lajiin viha-rakkaus-suhde: tunnit voivat olla haastavia, paita voi olla tunnin jälkeen läpimärkä, eikä juuri sillä hetkellä liikunnan iloa tunnu hapotetuissa reisissä lainkaan. Jokin lajissa kuitenkin meitä kaikkia sisäpyöräilyfaneja kiehtoo, sillä tunneille tullaan aina uudestaan ja uudestaan vuosi toisensa jälkeen. Sisäpyöräilytuntien haastavuus ja rankkuus on kuitenkin itsestä kiinni – jokainen päättää itse, kuinka paljon vastusta kääntää. Sisäpyöräilytunti antaakin mahdollisuuden liikkua juuri omalle kuntotasolle tai tavoitetasolle sopivasti.

Tervetuloa uudet ja vanhat pyöräilijät, sisäpyöräilysalissa nähdään!

Sisäpyöräilyohjaaja Opettaja

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

 

 

Hallinto

Sirpa Raatikainen

Toimitusjohtaja

Olen intohimoinen ryhmäliikunnan harrastaja. Haaveestani omistaa oma kuntosali on nyt tullut totta. Meillä Studio Tempossa haluan, että sinäkin nautit liikunnan tuomasta riemusta.

Toivon ammattitaitoisen henkilökuntamme saavan sinut innostumaan liikunnasta ja kokeilemaan uusia lajeja. Ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa voimme saavuttaa ikimuistoisia hetkiä liikunnan parissa!

  sirpa.raatikainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Eveliina Raatikainen

Henkilöstöjohtaja

Olen sydämeltäni savolaenen yllytyshullu, jolle liikunta on tapa hoitaa hyvinvointia ja saada tempoa elämään! Pidän itseni haastamisesta, joten liikunnan eri muodot tarjoavat minulle hyvän väylän kehittää itseäni.

Haluan tarjota asiakkaillemme erilaisia liikunnan muotoja, jotta jokainen voisi löytää oman polkunsa liikunnan tuomaan iloon.

  eveliina.raatikainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

 

 

Yhteistyössä

Kirsti Karjalainen

Fysioterapeutti

Olen kokenut fysioterapeutti jolla on erityisosaamista tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta, työfysioterapiasta, voice massagesta sekä purenta- ja hengityselinten fysioterapiasta. Toimin myös uimaseurassa uinninohjaajana.

Haasteet fysioterapiayrittäjänä ja perheenäitinä ovat opettaneet, miten tärkeää on pitää hyvää huolta niin fyysisestä kuin henkisestäkin hyvinvoinnista. Voimaannun erilaisten liikuntamuotojen opettamisesta ja olen onnistunut ohjaamaan useita asiakkaitani itselleen mieleisen liikunnan pariin.

Asiakaskohtaamisessa koen tärkeimpänä tukea ja  parantaa sinun hyvinvointiasi, terveyttäsi, liikkumistasi, toimintakykyäsi sekä ennenkaikkea vahvistaa uskoa omaan kehoosi ja sen tuomiin mahdollisuuksiin.

Roolini on olla fysioterapeuttina Liikunta- ja fysiostudio Tempon moniammatillisessa tiimissä, jossa toimin liikunta-alan osaajien, kuten fysio- ja personal trainereiden kanssa.

Valmennuksessa ainutlaatuinen konseptimme on liikunnallinen ohjaus, jossa toimin yhteistyössä liikuntaterapeutti, liikuntatieteiden maisteri ja fysioterapeutti Eeva Toivalan kanssa. Luomme yhdessä realistiset tavoitteet, menetelmät sekä aikataulun joiden toteutumista seuraamme aktiivisesti.

Fysioterapia Voice Massage Työfysioterapia

  fpkarjalainen@gmail.com
  017 262 4447   http://www.fysiopalvelu.net