Henkilöstö

Liikunta-alan ammattilaisemme takaavat sinulle turvallisen ja monipuolisen liikuntaelämyksen. Jokaiselle meistä hyvinvoiva keho on sydämen asia ja haluammekin palveluillamme luoda sinulle yksilöllisen liikuntapolun. Olipa intohimosi ryhmäliikunta, kuntosaliharjoittelu tai yksilöllinen valmennus, meiltä löydät ammattilaiset avuksesi.

Studio Tempo - henkilöstö

Asiakaspalvelu

Jenni Niinikoski

Asiakkuus- ja markkinointivastaava, ryhmäliikuntaohjaaja

Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn tradenomi ja Tempolla huolehdin sekä uusista että vanhoista asiakassopimuksista. Jos Sinulla on kysyttävää asiakkuudestamme, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää.

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2010 saakka. Minulla on LesMills BODYPUMP, SH’BAM ja TONE -lisenssit, lisäksi ohjaan sisäpyöräily-, lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja. Lähellä sydäntäni on suomalainen musiikki, ja sitä soitankin paljon freestyle-tunneillani.

Minun tunneilla saa laulaa, jättää murheet nurkkaan ja nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta, jokainen omalla tempollaan.

Löydetään yhdessä Sinun Temposi ja sitä kautta liikunnan ilo. Silloin voimme nauttia jokaisesta hetkestä ja hikipisarasta!

Ryhmäliikuntaohjaaja Spartan Academy Girya Spartan Academy Movement&Mobility BODYPUMP® SH’BAM® Les Mills TONE® Sisäpyöräily Lihaskunto Kehonhuolto

  jenni.niinikoski@studiotempo.fi
  017 263 3717

Annika Hiltunen

Palveluneuvoja, ryhmäliikuntaohjaaja, Tempo Akatemian kouluttaja

Ohjaan Tempolla ryhmäliikuntaa, toimin palveluneuvojana sekä teen kuntosaliohjauksia.

Aloitin ryhmien ohjaamisen 15 -vuotiaana alle kouluikäisten lasten kanssa satujumpan merkeissä. Satujumppa onkin ollut tähänastisen urani haasteellisin ohjattava. Samoihin aikoihin aloitin oman ryhmäliikuntaharrastukseni, sillä olen nauttinut musiikin ja liikkeen yhdistämisestä jo nuorena.

Ohjaan erilaisia tunteja vauhdikkaista tunneista body&mind -tyyppisiin tunteihin. Nautin suunnattomasti ohjaamisesta ja toivon todella, että tunneillani se välittyy. Toivottavasti näen juuri sinut tunneillani!

Ryhmäliikuntaohjaaja BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® Kehonhuolto Sisäpyöräily Jooga

  annika.hiltunen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Annika Katainen

Palveluneuvoja, ryhmäliikuntaohjaaja

Ohjaan Tempolla erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä autan sinua asiakkuuksiin liittyvissä asioissa.

Oma nuoruuden lajitaustani on muodostelmaluistelusta, jonka lopetettuani koin luonnolliseksi siirtyä ryhmäliikunnan pariin, ensin harrastajaksi ja myöhemmin ohjaajaksi. Onhan ryhmässä liikkuminen ja tekeminen vaan niin kivaa ja ryhmässä on voimaa!

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2010. Ensimmäiset ohjauskokemukseni olen kerännyt noin 15-vuotiaana luistelukouluohjaajana. Koulutukseltani olen myös fysioterapeutti (amk).

Tunneillani tavoitteni on, että saat hyvän, turvallisen treenin iloisella fiiliksellä!

Fysioterapeutti Ryhmäliikuntaohjaaja BODYPUMP® BODYCOMBAT® Les Mills TONE® RPM® Spartan Fighter Training Girya-funk Salicircuit Lihaskunto

  annika.katainen@studiotempo.fi
  017 263 3717

Maria Peiponen

Asiakaspalvelu

Olen wellness tradenomiopiskelija ja toinen vuosi opinnoissa alkaa syksyllä. Opintojen ohella olen tehnyt töitä Tempolla osa-aikaisesti. Työtehtäviini Tempolla on kuulunut muun muassa erilaiset siistimistyöt ja välillä työskentelen myös vastaanotossa.

Liikunta on ollut aina lähellä sydäntäni ja minua näkeekin melko usein etenkin kuntosalin puolella, sillä kuntosalilla käynti on yksi lempiharrastuksistani. Nautin kaikenlaisesta liikunnasta todella paljon ja koitan tähdätä siihen että muut ihmiset löytäisivät liikunnan ilon myös!

  017 263 3717

 

 

Yksilövalmennus ja ryhmäliikunta

Nina Honka

Ryhmäliikunta- ja yksilövalmennusvastaava

Tehtäväni Liikunta- ja fysiostudio Tempolla on auttaa sinua harjoittelemaan paremmin, oli suosikkilajinasi sitten ryhmäliikunta, sisäpyöräily tai kuntosaliharjoittelu.

Kun yksi unelmoi äärimmäistä urheilusuorituksista, toiselle taas kivuton ja toimelias arki saattaa tuntua kaukaiselta haaveelta. Sinä tiedät mitä haluat, minä tiedän miten voit tavoitteesi saavuttaa.

Ryhmäliikunta on ollut elämäni sekä leipäpuuni muutaman vuosikymmenen ajan ja olen siirtynyt ryhmäliikunnasta myös henkilökohtaisen valmennuksen pariin. Tunneillani ja valmennuksissani haluan, että sinä pääset nauttimaan kokemuksen tuomasta varmuudesta ja koulutuksen tuomasta tietopohjasta pilke silmäkulmassa ja hymynkare suupielessä.

Ohjaustyön lisäksi vastaan siitä, että ryhmäliikunta ja valmennustoiminta Tempossa toimii jouhevasti ja asiakaslähtöisesti. Minulla on aikaa kuunnella toiveitasi ja vastata sähköposteihisi toimintamme kehittämiseksi. Ollaan yhteyksissä!

FM Fysioterapeutti Personal trainer Ryhmäliikuntaohjaaja PhysioTrainer® Pregnancy and Postpartum Coach Spartan® Voimavalmentaja BODYPUMP® BODYBALANCE® BODYCOMBAT® CXWORX® RPM® Bailamama®

  nina.honka@studiotempo.fi
  050 461 7764

Jenni Vähämaa

Ryhmäliikuntaohjaaja, Firstbeat-valmentaja, Personal Trainer

Henkilökohtainen lajitaustani tulee telinevoimistelusta ja kilpa-aerobicista, joita olen nuoruudessani harrastanut. Kilpaurani päätyttyä oli luonnollista jatkaa ryhmäliikunnan ja valmennuksen parissa.

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2007 ja tehnyt yksilövalmennuksia usean vuoden ajan. Teen Tempolla myös Firstbeat Hyvinvointianalyysi-mittauksia. Jos sinulla on kiinnostusta yksilövalmennuksesta tai esimerkiksi Hyvinvointianalyysi-mittauksista, niin laita rohkeasti sähköpostia. Vastaan mielelläni kysymyksiisi.

Jenni on äitiyslomalla.

Tuuraajana toimii Samu Koskinen. Samuun voi ottaa yhteyttä samu_koskinen (@) outlook.com

Personal trainer Ryhmäliikuntaohjaaja FirstBeat-valmentaja BODYATTACK® BODYBALANCE® BODYSTEP® Tempo kiinteytys

  jenni.vahamaa@studiotempo.fi
  017 263 3717

Lina Patrikainen

Tanssinopettaja, joogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja

Opetan tanssitunteja ja muuta ryhmäliikuntaa 24 vuoden kokemuksella.

Merkityksellistä minulle liikunnassa on ilo ja sen kokeminen on mahdollista ihan kaikille liikkujille!

Yhteys musiikkiin, rytmiin ja oman kehonilmaisun ulottuvuuksiin on voimavara, joka kannattelee elämän energiaa. Tätä energiaa haluan välittää asiakkailleni kaikilla tunneillani olipa sitten kyseessä rauhallinen jooga tai vauhdikkaat tanssitunnit. Ilon ja energian lisäksi tärkeää on hyvä ja turvallinen suoritustekniikka – aina jokaisen oman kehon ehdoilla ja lempeästi itseä kuunnellen. 

Ohjaan Studio Tempolla Les Millsin BODYJAM® -tanssitunteja sekä joogaa, Barrea ja LatinAfro-tunteja. Kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita tunneilleni, koska tehdessä oppii ja erilaisuus on rikkaus!

Barre LatinAfro BODYJAM® Jooga

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

Lisa Soelberg

Joogaopettaja

Olen Joogaohjaaja ja joogan innokas oppilas. Joogaan tutustuin vuonna 2014 ja säännöllisen harjoituksen aloitin vuonna 2016. Valmistuin Hatha Flow joogaohjaajaksi v.2019 ja olen ohjannut siitä lähtien pääsääntöisesti erilaisia jooga- ja kehonhuoltotunteja. Keväällä 2020 valmistuin Yin jooga-ohjaajaksi (RYT 200h). Olen myös käynyt lyhyempiä lisäkoulutuksia, kuten Fascia- ja akujooga, YOGAFUNC-, Mover-voimajooga, Yoga Nidra-, Floor Barre, AquaSport- ja Reax Raft koulutukset. Tällä hetkellä vakituntien lisäksi koulutan Yin-joogaohjaajia ja opiskelen RYT 500 joogaohjaajaksi (kansainvälisesti hyväksytty joogalisenssi). 

Joogaohjaajana olen lempeä ja kannustava. Tervetuloa tunneille!

Jooga

  info@studiotempo.fi
  017 263 3717

 

 

Hallinto

Sirpa Raatikainen

Toimitusjohtaja

Toimin Studio Tempossa yrittäjänä. Suhtaudun työhöni suurella intohimolla ja halulla kehittää yritystämme jatkuvasti. Olen ryhmäliikunnan harrastaja ja toivon, että myös sinä pääset nauttimaan liikunnan tuomasta riemusta ammattitaitoisemme henkilökuntamme johdolla. 

Lämpimästi tervetuloa Tempoilemaan.

  sirpa.raatikainen@studiotempo.fi
  017 263 3717