Studio Tempo - Yrityskuva

Kuopion Liikunta ja Fysio Studio Tempo Oy

Liikunta- ja fysiostudio Tempo on Kuopiossa sijaitseva naisille suunnattu hyvinvointistudio. Kuntosalimme on ainoastan naisten käytössä, mutta osa ryhmäliikuntatunneistamme (EXTRA-tunnit) ovat kaikille avoimia. Meiltä löydät monipuoliset palvelut laajasta ryhmäliikuntatarjonnasta personal trainer -palveluihin sekä ryhmävalmennukseen.

Tempon missiona on löytää jokaiselle asiakkaalle sopiva tempo kartoittamalla aikaisempi liikuntatausta,  liikuntamieltymykset ja tavoitteet. Tavoitteenamme on tarjota monipuolisia liikuntapalveluita ja auttaa asiakasta pääsemään tavoitteisiinsa. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olevansa hyväksytty ja tervetullut liikkumaan meidän kanssamme.

Löydä oma Temposi, me autamme Sinua!

Osoite Puijonkatu 27, 70100 Kuopio
Puhelin 017 263 3717
Email info@studiotempo.fi
  etunimi.sukunimi@studiotempo.fi
Y-tunnus 2849682-9

Aukioloajat

Sisäänkäynti avainkortilla

Maanantai – Sunnuntai 6.30 – 21

Kuntoiluaika 21.30 saakka

Vastaanotto avoinna

Maanantai 15 – 18
Tiistai 15 – 18
Keskiviikko 15 – 18
Torstai 15 – 18
Perjantai 12 – 15
Lauantai 10 – 12

Sunnuntai

Kesäviikonloput ja juhlapyhät voivat vaikuttaa aukioloihin.

Suljettu

Tilat

Yli 800 m²:n liikuntastudio sisältää kuntosalin lisäksi ison ryhmäliikuntasalin, sisäpyöräilytilan, infrapunasaunan sekä rentoutustilan. Järjestämme tiloissamme myös tilauksesta yksityisiä valmennuksia mm. seuroille ja harrasteporukoille joihin voit kysyä tarjousta asiakaspalvelustamme.

Tilaesittely

Henkilöstö

Henkilöstöstämme löydät monipuoliset liikunta-alan ammattilaiset, jotka takaavat ammattitaitoisella osaamisella sinulle turvallisen ja monipuolisen liikuntaelämyksen. Jokaiselle meistä hyvinvoiva keho on sydämen asia ja haluammekin monipuolisilla palveluillamme luoda sinulle yksilöllisen liikuntapolun. Olipa intohimosi ryhmäliikunta, kuntosaliharjoittelu tai yksilöllinen valmennus meiltä löydät ammattilaiset avuksesi.

Henkilöstömme esittäytyy

Ota yhteyttä tai anna meille palautetta

Kirjoita yhteystietosi ja viestisi alla olevan lomakkeen kenttiin. Voit antaa palautetta tai pyytää lisätietoja liittyen palveluihimme tai muuhun toimintaamme. Kiitämme kaikesta palautteesta, jonka avulla voimme arvioida ja kehittää toimintaamme Sinun parhaaksesi!

Pakollinen
Pakollinen