Studio Tempo - Vastaanotto

Kuopion Liikunta ja Fysio Studio Tempo Oy

Liikunta- ja fysiostudio Tempo on Kuopiossa sijaitseva naisten hyvinvointistudio. Meiltä löydät monipuoliset palvelut laajasta ryhmäliikuntatarjonnasta personal trainer -palveluihin sekä ryhmävalmennukseen.

Osoite Puijonkatu 27, 70100 Kuopio
Puhelin 017 263 3717
Email info@studiotempo.fi
  etunimi.sukunimi@studiotempo.fi
Y-tunnus 2849682-9

Henkilöstö

Henkilöstöstämme löydät monipuoliset liikunta-alan ammattilaiset, jotka takaavat ammattitaitoisella osaamisella sinulle turvallisen ja monipuolisen liikuntaelämyksen. Jokaiselle meistä hyvinvoiva keho on sydämen asia ja haluammekin monipuolisilla palveluillamme luoda sinulle yksilöllisen liikuntapolun. Olipa intohimosi ryhmäliikunta, kuntosaliharjoittelu tai yksilöllinen valmennus meiltä löydät ammattilaiset avuksesi.

Henkilöstömme esittäytyy

Tilat

Yli 700 m²:n liikuntastudio sisältää kuntosalin lisäksi ison ryhmäliikuntasalin, sisäpyöräilytilan, infrapunasaunan sekä rentoutustilan. Järjestämme tiloissamme myös tilauksesta yksityisiä valmennuksia mm. seuroille ja harrasteporukoille joihin voit kysyä tarjousta asiakaspalvelustamme.

Tilaesittely

Ota yhteyttä tai anna meille palautetta

Kirjoita yhteystietosi ja viestisi alla olevan lomakkeen kenttiin. Voit antaa palautetta tai pyytää lisätietoja liittyen palveluihimme tai muuhun toimintaamme. Kiitämme kaikesta palautteesta, jonka avulla voimme arvioida ja kehittää toimintaamme Sinun parhaaksesi!

Pakollinen
Pakollinen