Tuntikuvaukset

Barre

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon! Barre 1 on perustason tunti, jossa perehdymme barren ydinasioihin ja harjoittelemme perustekniikkaa. Barre 2 on jatkotason tunti, jossa perustekniikoihin lisätään haastavampaa rytmiikkaa ja dynaamisempaa liikettä.

BarreFlex

Harjoitus tuo lihaksiin pituutta ja kehoon joustoa dynaamisesti venyttävien harjoitteiden avulla barren äärellä pystyasennossa sekä matolla lattiatasossa.

LatinAfro

Juurevaa, rentoa, rytmikästä, villiä Afroa lattari-twistillä! Tunnin liikemateriaali on energistä, tehokasta ja hauskaa. Kunto nousee tanssien, niskahartiaseudun jumit avautuvat, lantion ja rintakehän liikkuvuus lisääntyy. Meille länsimaisille ei niin tyypilliset liikkeet ja asennot lisäävät myös koordinaatiokykyä sekä kehon hallintaa ja tasapainoa. Tarjolla virtuaalina.

Tempo DanceMix

Lattari rytmejä pilke silmäkulmassa. Salsa-tunneilla opetellaan rytmiä, salsan tyypillisiä askelkuvioita sekä vartalon käyttöä. Askelkuvioista rakennetaan tunnin aikana helppo koreografia. LattariMix-tunnilla tanssitaan vaihtelevasti eri lattari-tansseja: reggaeton, jive, bachata, samba, rumba, merenque ja cha cha. Helpot askelkuviot. Tauolla.

Tempo Afterwork Jooga

Palauttavaa joogaa ja rentoutusta. Tunti on suunniteltu rentouttamaan kehoa ja mieltä kiireiden keskellä. Sopii kaikille.

Tempo FasciaJooga

FasciaJoogassa yhdistyvät yin-, flow-, ja yang-joogan laajat lihaskalvolinjoja avaavat liikkeet. FasciaJoogan tempo on hidas ja miellyttävä, joten harjoitus on myös mieltä rauhoittava ja sopii jokaiselle. Harjoituksessa voidaan käyttäää myös terapeuttisia palloja ja muita apuvälineitä.

Tempo FlowJooga

Flowjoogatunnilla tehdään perusjoogaharjoituksia sekä asanoita virtaavasti liikkuen. Tunti perustuu hathajoogaan joka on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Tunnilla fokus on erityisesti hengityksen ja liikkeen yhdistämisessä sekä oikeassa ja turvallisessa suoritustekniikassa, jolla jokainen löytää oman joogatemponsa! Harjoitukset voi tehdä joko viipyillen hitaasti tai dynaamisemmin ja virtaavammin. Kaikkia asanoita on mahdollista soveltaa itselleen sopivaksi, joten tunti sopii kaikentasoisille joogaajille.

Tempo Huolto

Tempo tarjoaa erilaisia Huolto-tunteja, jotka vaihtelevat ohjaajien mukaan. Tukkoinen hartiarengas saa kyytiä keppijumpassa ja rauhallisen ja lempeän kehonhuoltotunnin vaikutukset kohdistuvat sidekudoksiin, nivelsiteisiin sekä hermosto- ja fasciaverkoon. Tunneilla hyödynnetään erilaisia kehonhuoltomenetelmiä, kuten keppijumppaa, pilatesta ja syvävenyttelyä. Tunneilla voidaan myös käyttää eri välineitä, kuten palloja, rullia ja jumppakeppiä.

Tempo Kuula

Kahvakuula on erinomainen väline vastusharjoitteluun ja erityisesti kokokehon voimaharjoitteluun. Kahvakuulailu on toiminnallista voimaharjoittelua, joka nostaa sykettä, kehittää koordinaatiota sekä tasapainoa.

Tempo Kiinteytys

Tehokas ja konstailematon yhdistelmä lihaskuntoa ja sykettä. Mutkatonta kaikille sopivaa perusjumppaa. Voi sisältää askelsarjoja. Aina ohjaajan näköinen tunti.

Tempo Ladyt

Oiva yleistunti, joka sopii myös varttuneemmille ja vähemmän liikunneille. Nosta sykettä, tasapainoile, kehitä liikkuvuuttasi sekä liikehallintaasi ja ennen kaikkea hymyile. Tarjolla virtuaalina.

Tempo Lempeä IltaJooga

IltaJoogassa rauhoitamme kehoa ja mieltä Yin- ja flow-joogan yhdistelmällä. Harjoituksen päättää loppurentoutus tai äänimaljarentoutus. Tunti sopii kaikille.

Tempo Lihaskunto

Rehti koko kehon lihaskuntoharjoitus. Turvallinen ja tehokas treeni ilman askelkuviota, joka sopii kaikille ikään tai harjoittelutaustaan katsomatta.

Tempo MobilityFlow

Tämä aktiivinen kehonhuollon harjoitus yhdistää nivelpyörityksiä, liikeketjuavauksia, kehonpainoharjoitteita sekä erilaisia liikkuvuusharjoituksia. Tarkoituksena on lisätä liikkuvuutta, laajentaa liikeratoja ja tuoda ääriliikeratoihin lisää voimaa, jolloin  arjen askareet, kuten esimerkiksi korkealle kurkottelu ja kengännauhojen solmiminen, helpottuvat. Harjoitus huoltaa kehoa erilaisin vartalonkierroin ja venytyksin.  Jokainen tekee harjoituksen omalla tasollaan kehoa lempeästi haastaen.

Tempo Palo

Kiertoharjoittelua uudella tasolla. Tällä tunnilla saat hikeä ja hyvää mieltä. Lisäksi rakennat lihasta ja poltat rasvaa. Tyrmäävä yhdistelmä lihaskuntoharjoituksia ja sykkeennostoa.

Tempo Pilates

Pilates-harjoittelun päätarkoituksena on luoda vahva keskivartalo, joka vakauttaa selkärankaa ja tuo vahvan tuen raajojen liikkeille. Pilates tunneilla liikettä rytmittää musiikin sijaan hengitys. Rauhallinen kontrolloitu liike, hengityksen rytmi ja syvä keskittyminen tarjoavat sinulle rentouttavan hetken arjen kiireiden keskelle.

Tempo Retro

Vedä säärystimet jalkaan ja heittäydy Annikan matkassa 80-luvulle! Kaikille sopivaa liikettä ja lihaskuntoa mukaansa tempaavan musiikin tahtiin. Hyvä tunti myös liikuntaa tauon jälkeen aloitteleville.

Tempo Rullaus

Lempeä rullaus Blackroll® -rullalla lisää lihastesi verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Rullaillen parannat liikkuvuuttasi ja tehostat palautumistasi! Tunti sopii kaikille. Tauolla.

Tempo RVP

Konstailematonta perusjumppaa pilke silmäkulmassa. Tunti sisältää tehokkaita lihaskuntoliikkeitä vatsalle, pakaroille ja reisille. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja eli sopii hyvin uusillekin ryhmäliikkujille! Tarjolla virtuaalina.

Tempo Spin

Helppoa tai haastavaa sisäpyöräilyä, aivan kuten itse haluat! Ohjaaja johdattaa sinut läpi vaihtelevien maastojen, mutta vastuksen päätät sinä. Tunneilla hengästyt ja hikoilet nivelystävällisellä tavalla. Lyhet tunnit sopivat hyvin sisäpyöräilyharrastuksen aloittamiseen tai ne voi yhdistää esimerkiksi lihaskuntotunteihin.

Tempo Venyttely

Lisää liikkuvuuttasi sekä paranna lihastesi aineenvaihduntaa rauhallisella ja rentouttavalla perusvenyttelyllä. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille.

Tempo YinJooga

Tempo YinJooga on rauhallinen ja lempeä harjoitus, joka tehdään kehoa ja hengitystä kuunnellen. Asanoissa (asennoissa) viivytään 3-5 minuuttia, ja pitkien asentojen tarkoitus on saada venytys syvälle niveliin , jänteisiin ja sidekudoksiin joka lisää kehon liikkuvuutta ja poistaa kireyksiä.Harjoitus sopii kaikille, ja se antaa ihmisille eri asioita. Joillekin se toimii rentoutumiskeinona kiireen keskelle, toiselle palautumisena voimaharjoittelusta ja jollekin se tuo jäykkään kehoon avausta sekä  huoltoa.

Tempo Yin & Yang -jooga

Yin & Yang on rauhallinen harjoitus, jossa Yin asentoihin on lisätty lempeää dynaamista liikettä. Liikkeellä ikäänkuin lämmitellään varovasti kehoa ennenkuin jäädään asanaan (asentoon) paikalleen kolmesta neljään minuuttiin.

Tunnilla voi käyttää asennoissa bolsteria (iso tyyny), blokkeja (tiili), vilttiä ja vyötä. Mutta harjoitus onnistuu ilmankin ja ohjaaja neuvoo välineiden käytössä. Tunti soveltuu kaikille. Tarjolla virtuaalina.

Powerstrech

PowerStretch on Linan kehittämä kehonhallintatunti, jossa lämmitämme, vahvistamme ja pidennämme kehoa venytellen, tasapainoillen ja voimistaen. Harjoitteet perustuvat tanssin tekniikoihin ja liikkeessä pyritään virtaavaan, pehmeään voimaan kehon omaa painovoimaa ja ulottuvuuksia hyödyntäen. Tarjolla virtuaalina.

Les Mills BARRETM

Baletista inspiraationsa saanut tanssillinen tunti sisältää baletin perus- ja voimaliikkeitä, kehonhallintaa ja lajille ominaisia tasapainoharjoituksia, joita tehdään modernin musiikin tahtiin. Harjoitus vahvistaa keskivartalon syviä tukilihaksia, parantaa ryhtiä ja voimistaa jalkoja. Tunnilla pidetään hauskaa ja jokainen voi löytää oman sisäisen balleriinansa. Tunti soveltuu kaikille eikä aikaisempaa tanssi/balettitaustaa tarvita. Harjoitus tehdään sukat tai tossut jalassa. Tarjolla virtuaalina.

Les Mills BODYATTACK®

BODYATTACK® on energinen ja atleettinen treeni, joka keskittyy kunnon ja kestävyyden parantamiseen. Eri urheilulajien inspiroimat liikkeet, kuten juoksu, askelkyykkyhypyt ja hypyt yhdistettynä erilaisiin voimaliikkeisiin suoritetaan motivoivat musiikin tahtiin. Tunnin keskiössä on erinomainen energia, jonka osallistujat luovat yhdessä haastavan ja hauskan tunnin aikana.

Les Mills BODYBALANCE®

Hetki sinulle. BODYBALANCE® on lempeä Joogaa, tai chi:ta ja pilatesta yhdistelevä tunti. Hallittu hengitystekniikka ja keskittyminen luovat yhdessä musiikin kanssa ainutlaatuisen harjoituksen, joka haastaa fysiikkaa samalla rauhoittaen kehoa sekä mieltä.

Les Mills BODYCOMBAT®

Energinen aerobista kuntoa, räjähtävää voimaa sekä koordinaatiokykyä kehittävä tunti. BODYCOMBAT® sisältää potku- ja lyöntisarjoja, jotka ovat saaneet vaikutteita useista eri kamppailu- ja taistelulajeista. Tunnilla taistelet kuviteltua vastustajaa vastaan samalla niska-hartiaseudun hyvinvointia lisäten. Innostava musiikki sekä sytyttävä ohjelma nostavat sykkeen korkealle ja hien pintaan. Tunti sopii hikisestä intervallitreenistä nauttiville.

Les Mills BODYJAM®

Energinen ja mukaansatempaava tanssillinen tunti, jossa yhdistyvät uusimmat musiikki- ja tanssitrendit. Kehittää kehosi koordinaatio- ja ilmaisukykyä sekä kohottaa kuntoa. Sopii tanssista ja askelsarjoista pitäville.

Les Mills BODYPUMP®

Lihaskuntotreenien klassikko! BODYPUMP®:ssa yhdistyy juonikas koreografia, hittimusiikki ja äärimmilleen viety treeni, joten eipä ihme että tunti on maaliman suosituin ryhmäliikuntatunti. Tunti sopii kaikille, sillä jokainen valitsee omat painonsa treenitavoitteisiinsa perustuen.

Les Mills BODYSTEP®

Tehokas aerobinen treeni. Tunnilla askelletaan laudalle, jonka korkeuden voit itse säätää. Tunti kuormittaa erityisesti jalkojen lihaksia sekä hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Virtaava koreografia ja sytyttävä musiikki viimeistelevät liikuntaelämyksesi. Tällä tunnilla arkihuolet unohtuvat!

Les Mills CORETM

Tämä keskivartalon tehotreeni haastaa olkapäät, keskivartalon sekä reidet ja pakarat tasapainoa ja vartalonhallintaa unohtamatta. Virtuaali.

Les Mills DANCE®

Les Mills DANCE® on energinen syketreeni, joka on saanut inspiraationsa globaaleista tanssigenreistä sekä musiikista. Tunnit rakentuvat kymmenen kappaleen varaan, joista jokainen pitää sisällään oman koreografian. Tanssiliikkeet ovat innovatiivisia, sopivat täydellisesti yhteen musiikin kanssa ja ne on helppo opetella. Koreografiaa opeteltaessa hiki virtaa ja kalorit palavat.

Les Mills RPM®

RPM® on tiukka sisäpyörätreeni sytyttävän musiikin tahdissa. Intervallityyppinen harjoitus varmistaa, että jaksat hyvin harjoituksen läpi, vaikka et vielä niin kovassa kunnossa olisikaan. Laji kehittää niin aerobista kuntoa kuin jalkojen lihasvoimaakin ja kestävyyttä. Saat takuulla hien pintaan! Nopeahko pyöritystempo varmistaa, että rasva palaa, eivätkä lihakset jumiudu. Tunti sysää aineenvaihdunnan liikkeelle ja kulutat enemmän kaloreita vielä 24h tunnin jälkeenkin. Virtuaali.

Les Mills TONETM

Kokonaisvaltainen yhdistelmä lihaskuntoa, kestävyyttä ja keskivartalotreeniä yhden treenin aikana. Tunti tarjoaa kuntoilullesi jykevän perustan, jolle voit turvallisesti rakentaa: liikkeistä on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joten tunnilla riittää sopivasti onnistumisen elämyksiä ja haasteita kaiken kuntoisille.