Studio Tempo - Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on meille sydämen asia. Tarjoamme Kuopion laajimman ryhmäliikunta-aikataulun. Vaikka olemme naisille suunnattu liikuntastudio, ovat EXTRA-tuntimme avoimia kaikille. Haluamme tarjota sinulle laajan kattauksen erilaisia ryhmäliikuntatunteja rauhallisesta joogasta ja kehonhuollosta räjähtävän energisiin tanssi- ja taistelutunteihin, sisäpyöräilyä unohtamatta. Tunteja on varhaisesta aamusta iltamyöhään, jotta jokainen pääsisi nauttimaan ryhmässä liikkumisen riemusta. Kaikki tuntimme on suunniteltu niin, että voit aloittaa uudella tunnilla milloin vain.

Meillä pääset nauttimaan Kuopion laajimmasta valikoimasta myös Les Mills -tunteja. Ainoana paikkakunnalla mukana ovat myös BODYJAM® sekä TONETM. Kansainvälisten konseptituntien lisäksi aikataulussamme on runsaasti ohjaajiemme suunnittelemia laadukkaita ja persoonallisia freestyle-tunteja. Osa kehoa huoltavista tunneista järjestetään Harmonia- tai Pienessä Studiossa ja molempia saleja voidaan tarvittaessa lämmittää, jotta liikkuvuusharjoittelusi olisi mahdollisimman helppoa ja nautinnollista. 

Haluamme panostaa ryhmäliikuntaan ja toivomme, että tarjontamme miellyttäisi sinua. Jotta voisimme palvella sinua paremmin, toivomme, että annat palautetta aikatauluista ja tunneista.

Katso ryhmäliikunta-aikataulumme ja tuntikuvaukset.