Yksilövalmennus

Veloitukseton liikuntaneuvonta

Mietitkö, miten aloittaa liikunta tai kuntosaliharjoittelu? Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan, jossa trainerimme kertoo erilaisista vaihtoehdoista ja niiden hinnoista. Tapaaminen ei velvoita ostoon.

Varaa aika

Laiteopastus 45€

Onko kuntosaliharjoittelu sinulle tuttua, mutta kaipaat apua laitteiden säädöissä ja tekniikassa? Sinulla on kenties muualla tehty ohjelma ja haluaisit tekniikkatarkistuksen? Tämä 45 minuutin tehotuokio valmentajan kanssa takaa turvallisen harjoittelun salillamme.

Varaa aika

Yksilöllinen kuntosaliohjelma ja nuoriso-ohjaus 75€

Kuntosaliohjelma laaditaan alkukartoituksen (n 30 min) perusteella tukemaan tavoitteitasi mahdolliset terveydelliset rajoitteet huomioiden. Ohjauksen kesto 60 min.

Varaa aika

Liikuntaa aloittavan paketti alk. 150€

Onko sinulla isoja haasteita liikkumisessa tai pelkäät liikunnan aloittamista esimerkiksi kipujen, uupumisen tai loukkaantumisen vuoksi? Tämä paketti on erityisesti sinulle, joka tarvitset empaattisen, turvallisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan liikunnan aloittamiseen. Paketti sisältää alkukartoituksen, sekä kolme tapaamista liikunnan merkeissä ohjaajan kanssa. Ohjaajana Laura Sironen.

Lue lisää.

Aloittelevan kuntosaliharjoittelijan paketti alk. 150€

Pakettiin sisältyy alkukartoitus, henkilökohtainen kuntosaliohjelma sekä kolme yhteistä kuntosalitapaamista ohjaajan kanssa. Tapaamisissa käydään läpi harjoittelun perusteita, tekniikkaa ja sopivia aloituspainoja. Myös mieltä askarruttaviin kysymyksiin etsitään vastauksia. Ohjaajana Annika Katainen.

Lue lisää

Tempo Startti 199€

Tempo Startiin sisältyy alkukartoitus (n. 30min), kolme 60 minuutin tapaamista sekä InBody-mittaus.  Startin tapaamisten aiheet päätät sinä. Ne voivat olla kuntosaliharjoittelua, liikuvuustreeniä, ravitsemusvalmennusta tai mihin ikinä tukea kaipaatkaan.

Varaa aika

Valmennuspaketit ja kertavalmennus alk. 85€/kerta

Valmennuspaketit suunnitellaan tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan. Liikuntaharrastusta aloittelevien on helpointa aloittaa tiiviillä aloitusjaksolla, jolloin liikunta tulee hyväksi tavaksi. Liikunnan parissa on helppo viihtyä, kun tietää mitä tekee.

Alkutestaukset ja -kartoitukset antavat realistisen kuvan tämän hetkisestä kunnostasi ja auttavat riittävän haastavan harjoitusohjelman laadinnassa. Testauksen perusteella on myös helppo seurata edistymistä.  Hyvä liikuntasuunnitelma on kartta kohti tavoitettasi. Pienten välitavoitteiden avulla jaksat matkata kohti isompaakin päämäärää. Valmennukseesi voidaan sisällyttää toiveidesi mukaan myös ravitsemusvalmennusta.

Kokeneemman liikkujan valmennuspaketit suunnitellaan toisin: Ne saattavat sisältää ainoastaan ohjelmapäivitykset ja uusien liikkeiden tekniikkaopastuksen. Tai teematreenejä toiveiden mukaan. 

Elämä ei aina suju ilman kolhuja. Valmennuksella voidaan tukea kuntoutumista  esimerkiksi selkä-, olkapää- tai polvivaivoista. Ohjaajina Nina Honka, Jenni Vähämaa ja Annika Katainen.

Raskauden aikainen liikunta tukee äidin ja vauvan hyvinvointia ja auttaa palautumaan synnytyksestä nopeammin. Meiltä saat asiantuntevaa valmennusta myös raskauden ajalle ja synnytyksen jälkeen. Ohjaajana Nina Honka (Pregnancy and Postpartum Coach).

Varaa aika

Ravitsemusvalmennus alkaen 85 €/kerta 

Onko ravitsemuksessasi kovan harjoittelun, painonhallinan ja/tai ruokarajoitteiden aiheuttamia haasteita? Polkeeko harjoittelusi paikallaan tai onko painonpudotus jäänyt junnaamaan hyvin alkaneen alun jälkeen. Liikuntaravitsemukseen ja painonhallintaan erikoituneen asiantuntijan kanssa voit ratkoa ravitsemuksen pulmia. Ravitsemusvalmennuspaketit kootaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan.

Varaa aika

Kokonaisvaltainen hyvinvointi -valmennuspaketit alk. 169€/kk

Tämän valmennuksen perimmäisenä ajatuksena on pitkäjänteinen elämäntapamuutos. Valmennus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja valmentaja on matkassa mukana tukemassa ja kannustamassa, jotta saavutat tavoitteesi. Valmentajana Jenni Vähämaa.

Lue lisää

Varaa aika Tempo Trainerille

Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matka kohti tavoitteistasi! Valmentajamme on sinuun yhteydessä ajan sopimista varten. HUOM! Ei velvoita ostoon!

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen