Yksilövalmennus

Yksilöllinen kuntosaliohjelma 75€

Kuntosaliohjelma laaditaan alkukartoituksen (n 30 min) perusteella tukemaan tavoitteitasi mahdolliset terveydelliset rajoitteet huomioiden. Ohjauksen kesto 60 min

Tempo Startti 199€

Tempo Startiin sisältyy alkukartoitus (n 30min)  ja, kolme 60 minuutin tapaamista. Kaupan päälle saat InBody-mittauksen.  Startin tapaamisten aiheet päätät sinä. Ne voivat olla kuntosaliharjoittelua, liikuvuustreeniä, ravitsemusvalmennusta tai mihin ikinä tukea kaipaatkaan. Varaa aika suunnitelua varten Nina Hongalle tai Jenni Vähämaalle.

Aloittelevan kuntosaliharjoittelijan paketti 150€

Pakettiin sisältyy konsultaatio, helnkilökohtainen kuntosaliohjelma sekä kolme yhteistä kuntosalitapaamista ohjaajan kanssa. Tapaamisissa käydään läpi harjoittelun perusteita, tekniikkaa ja sopivia aloituspainoja. Myös mieltä askarrattaviin kysymyksiin etsitään vastauksia. Ohjaajana toimii Annika Katainen. Lue lisää.

Valmennuspaketit 

Valmennuspaketit suunnitellaan tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan. Liikuntaharrastusta aloittelevien on helpointa aloittaa tiiviillä aloitusjaksolla, jolloin liikunta tulee hyväksi tavaksi. Liikunnan parissa on helppo viihtyä, kun tietää mitä tekee.

Alkutestaukset ja -kartoitukset antavat realistisen kuvan tämän hetkisestä kunnostasi ja auttavat riittävän haastavan harjoitusohjelman laadinnassa. Testauksen perusteella on myös helppo seurata edistymistä.  Hyvä liikuntasuunnitelma on kartta kohti tavoitettasi. Pieten välitavoitteiden avulla jaksat matkata kohti isompaakin päämäärää. Valmennukseesi voidaan sisällyttää toiveidesi mukaan myös ravitsemusvalmennusta.

Kokeneemman liikkujan valmennuspaketit suunnitellaan toisin: Ne saattavat sisältää ainoastaan ohjelmapäivitykset ja uusien liikkeiden tekniikkaopastuksen. Tai teematreenejä toiveiden mukaan. 

Elämä ei aina suju ilman kolhuja. Valmennuksella voidaan tukea kuntoutumista  esimerkiksi selkä-, olkapää- tai polvivaivoista.

Raskauden aikainen liikunta tukee äidin ja vauvan hyvinvointia ja auttaa palautumaan synnytyksestä nopeammin. Meiltä saat asiantuntevaa valmennusta myös raskauden ajalle ja synnytyksen jälkeen. Varaa aika Ninalle (Pregnancy and Postpartum Coach) 

Ravitsemusvalmennus alkaen 75 €/kerta 

Onko ravitsemuksessasi kovan harjoittelun, painonhallinan ja/tai ruokarajoitteiden aiheuttamia haasteita? Polkeeko harjoittelusi paikallaan tai onko painonpudotus jäänyt junnaamaan hyvin alkaneen alun jälkeen. Liikuntaravitsemukseen ja painonhallintaan erikoituneen asiantuntijan kanssa voit ratkoa ravitsemuksen pulmia. Ravitsemusvalmennuspaketit kootaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan.

Varaa aika Tempo Trainerille

Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matka kohti tavoitteistasi! Valmentajamme on sinuun yhteydessä ajan sopimista varten. 

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen