Studio Tempo - Personal training

Yksilövalmennus

Kertavalmennus (alk. 45€)

Kertavalmennuksen Tempo Trainerin kanssa voit käyttää kuten haluat. Tapaamiset hinnoitellaan keston mukaan. 45 € tapaamisessa ehditään esimerkiksi:

  • Perustasoinen ohjelma harjoittelua aloittavalle.
  • Tempotestistö (InBody, aerobisen suorituskyvyn testi ja lihaskuntotestit)
  • Ohjelman kausipäivitys kehityksen nousujohteisuuden turvaamiseksi.
  • Noin puolen tunnin ohjattu harjoitus, esimerkiksi HIIT.

Yksilöllinen harjoitusohjelma ohjauksineen maksaa 75 €.

Valmennuspaketit 3 kk ja 6 kk (alk. 145 €/kk)

Me Tempossa haluamme, että kaikki valmennuspaketit ovat valmennuksia, eivätkä sarja yksittäisiä tapaamisia. Tästä syystä kaikki valmennusjaksomme alkavat käynnistyksellä, jolloin nähdään valmentajan kanssa tiiviimmin. Käynnistys luo pohjan valmennussuhteelle. Kuukauden aikana kartoitetaan huolellisesti lähtötilanne, laaditaan tavoitteenmukaiset ohjelmat ja opetellaan ne. Jokaisessa valmennuskokonaisuudessa sivutaan myös ravitsemusta, jotta kova työ ei kaatuisi huonoihin eväisiin. Ammattitaitoiset valmentajamme hiovat jokaisen käynnistysjakson sisällön yksilöllisesti lähtötilanteen ja tavoitteiden perusteella. Kokeneen salikissan starttijakso koostuu aivan eri elementeistä kuin pitkästä aikaa liikunnanpariin palavan painonpudottajan. Fysioterapiajakson jälkeinen valmennus starttijakso toteutetaan hoitaneen fysioterapeutin ohjeiden mukaan.

Käynnistysjakson jälkeen tapaamiset jatkuvat valitsemallasi tiheydellä. Paketit hinnoitellaan tapaamisten määrän perusteella.  Kaikki paketit sisältävät kausisuunnitelman sopimuskaudeksi, viikkosuunnitelmat, ohjelmien päivitykset ja sähköpostituen. Haluamme myös varmistaa, että harvemminkin toistuvissa tapaamisissa valmentaja pysyy kärryillä kuulumisistasi, joten sinulla on viikoittainen raportointivelvollisuus harjoitusten sujumisesta ja toteutumisesta sekä yleisestä fiiliksestä.

Noin kolmen kuukauden päähän startista sovitaan testaus- ja palautekerta, jolloin tehdään yhteenveto harjoittelun edistymisestä ja laaditaan suunnitelmat jatkoon. Paketit ovat laajennettavissa 6, 9 tai 12 kk kestäviksi. Katso valmennuspakettien vaihtoehdot tästä.

Ravitsemusvalmennus alkaen 75 €/kerta tai 200 € 3x -paketti

Onko ravitsemuksessasi kovan harjoittelun, painonhallinan ja/tai ruokarajoitteiden aiheuttamia haasteita? Polkeeko harjoittelusi paikallaan tai onko painonpudotus jäänyt junnaamaan hyvin alkaneen alun jälkeen. Liikuntaravitsemukseen ja painonhallintaan erikoituneen asiantuntijan kanssa voit ratkoa ravitsemuksen pulmia. Ravitsemusvalmennus paketit kootaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan, esimerkiksi 3 tapaamiskerran paketti sisältäen alkuhaastattelun, ruokapäiväkirjan analyysin, ravitsemusohjauksen ja seurantakäynnin sekä kaksi kehonkoostumusmittausta maksaa 200 €.

Varaa aika Tempo trainerille

Tempon personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin juuri sinun tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matka kohti tavoitteistasi! Valmentajamme on sinuun yhteydessä sopiakseen sinulle parhaan ajan.

Pakollinen
Pakollinen