Personal training

Onko liikuntamotivaatio kateissa tai treeni-ideat loppu? Kaipaatko tukea elämäntaparemonttiin? Tuntuuko säännöllisen harjoittelu aloittaminen tai treenin pariin palaaminen vaikealta? Studio Tempo tarjoaa personal training palveluita Kuopiossa. Tempo Trainer on koulutettu liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen valmiina auttamaan sinua kohti tavoitettasi. 

Tempo Trainer –palvelut räätälöidään sinun tavoitteidesi mukaan Voit hankkia yksittäisen kuntosaliohjelman kuvilla ohjauksineen tai pidemmän valmennuksen, joka joustaa tarpeidesi mukaan.

Yksilövalmennus

Aloita matka kohti tavoitteitasi varaamalla aika veloituksettomaaan liikuntaneuvontaan, jolloin voit keskustella vaihtoehdoista ja suunnitella Tempo Trainerin kanssa tarpeisiisi sopivan kuntosaliohjauksen, kertavalmennuksen tai valmennuspaketin. Vaihtoehtoja löytyy sekä liikuntaa aloittavalle että kokeneemmallekin liikkujalle.

Lue lisää

Verkkovalmennus

Tempo Teho on kahdeksan (8) viikon verkkovalmennus. Valmennus on suunnattu treenaajalle, joka hallitsee jo kuntosaliharjoittelun perusasiat ja on tottunut harjoittelemaan vapailla painoilla. Valmennus toteutetaan mobiilisovelluksen avulla, johon on käyttöoikeus kolmen (3) kuukauden ajan. Valmentajan sähköpostituki on käytössä 8 viikkoa.

Lue lisää

Tutustu Tempo Trainereihin

Tempo Trainerimme ovat kokeneita ja pitkälle koulutettuja valmennuksen ammattilaisia. Tempo Trainerit  valmentavat yksilöasiakkaita ja pienryhmiä. Ole siis rohkea ja ota yhteyttä! Tempo Trainer on juuri sinua varten.

Katso valmentajien ja henkilöstön esittelyt