Studio Tempo - Kuntosali

Kuntosali

Monelle meistä kuntosalitreeni on parasta yksin tai kaverin kanssa. Jos kuntosaliharjoittelu on sinulle uutta tai liikut mieluiten ryhmässä, kokeile Tempon salicircuitia. Ohjaajan opastuksella ja ryhmän tuella sinun on helppo tehdä saliharjoittelusta hyvä tapa.

Kuntosaliharjoittelu tekee sinut vahvemmaksi kohtaamaan arjen haasteet, auttaa painonhallinnassa ja on kaikkien urheilulajien tärkeä tukiharjoittelumuoto. Voimaharjoittelu vaikuttaa edullisesti terveyteesi, se lisää lihasten kokoa ja voimaa, parantaa toimintakykyä ja luuntiheyttä sekä kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja vaikuttaa edullisesti verenrasva-arvoihin. Lihakset suojelevat sinua katastrofitilanteissa, mitä enemmän sinulla on lihasmassaa sitä parempi on reservisi sairastumisen varalle. Lihaskuntoharjoittelu on ehdoton apu painonpudotuksessa, järkevä ruokavalio yhdistettynä kuntosaliharjoitteluun takaa, että vähennät rasvakudosta et lihasta. Koska lihas käyttää levossakin enemmän energiaa kuin rasvakudos, lihasmassa auttaa sinua ylläpitämään saavutetun painon.

Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet monipuoliseen lihaskuntotreeniin ja aerobiseen harjoitteluun. Kuntosalillamme on helppokäyttöisten ja turvallisten kuntosalilaitteiden lisäksi riittävästi tilaa harjoitteluun vapailla painoilla sekä venyttelyyn. Uudistimme kuntosaliamme asiakkaiden toiveiden mukaan, hankimme lisää isoja käsipainoja ja kahvakuulia ja kasvatimme aerobisten laitteiden valikoimaa.

Tempo Trainerit tarjoavat valmennuspalveluja sekä henkilökohtaisesti että pienryhmissä. Oli tavoitteesi mikä tahansa, monipuolisesti koulutetuista TempoTrainereista löydät ammattilaisen avuksesi.