Studio Tempo - Kuntosali

Kuntosali

Studio Tempon kuntosali Kuopiossa on vain naisille. Helmikuussa 2023 valmistuneen lattiaremontin myötä kuntosalimme on jälleen kokenut muutoksen. Laajensimme asiakkaiden toiveiden mukaan vapaiden painojen harjoittelualuetta sekä venyttelyaluetta. Venyttelemään voi aina mennä myös Pienen Studion puolelle sen ollessa vapaana.

Kuntosaliharjoittelu tekee sinut vahvemmaksi kohtaamaan arjen haasteet, auttaa painonhallinnassa ja on kaikkien urheilulajien tärkeä tukiharjoittelumuoto. Voimaharjoittelu vaikuttaa edullisesti terveyteesi, se lisää lihasten kokoa ja voimaa, parantaa toimintakykyä ja luuntiheyttä sekä kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja vaikuttaa edullisesti verenrasva-arvoihin. Lihakset suojelevat sinua katastrofitilanteissa, mitä enemmän sinulla on lihasmassaa sitä parempi on reservisi sairastumisen varalle. Lihaskuntoharjoittelu on ehdoton apu painonpudotuksessa, järkevä ruokavalio yhdistettynä kuntosaliharjoitteluun takaa, että vähennät rasvakudosta et lihasta. Koska lihas käyttää levossakin enemmän energiaa kuin rasvakudos, lihasmassa auttaa sinua ylläpitämään saavutetun painon.

Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet monipuoliseen lihaskuntotreeniin ja aerobiseen harjoitteluun. Kuntosalillamme on helppokäyttöiset ja turvalliset kuntosalilaitteet. 

Jos kuntosaliharjoittelu on sinulle uutta tai liikut mieluiten ryhmässä, kokeile Tempon salicircuitia. Ohjaajan opastuksella ja ryhmän tuella sinun on helppo tehdä saliharjoittelusta hyvä tapa.

Tempo Trainerit tarjoavat valmennuspalveluja sekä henkilökohtaisesti että pienryhmissä. Oli tavoitteesi mikä tahansa, monipuolisesti koulutetuista Tempo Trainereista löydät ammattilaisen avuksesi. Lue lisää valmennuspalveluistamme.