Studio Tempo - Jooga

Jooga

YinJooga

Tempo YinJooga on rauhallinen ja lempeä harjoitus, joka tehdään kehoa ja hengitystä kuunnellen. Asanoissa (asennoissa) viivytään 3-5 minuuttia, ja pitkien asentojen tarkoitus on saada venytys syvälle niveliin , jänteisiin ja sidekudoksiin joka lisää kehon liikkuvuutta ja poistaa kireyksiä.Harjoitus sopii kaikille, ja se antaa ihmisille eri asioita. Joillekin se toimii rentoutumiskeinona kiireen keskelle, toiselle palautumisena voimaharjoittelusta ja jollekin se tuo jäykkään kehoon avausta sekä  huoltoa.

FlowJooga

FlowJooga-tunnilla tehdään perusjoogaharjoituksia ja asanoita virtaavasti liikkuen. Tunti perustuu hathajoogaan, joka on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Pääpaino on hengityksen ja liikkeen yhdistämisessä sekä oikeassa ja turvallisessa suoritustekniikassa sekä siinä, että jokainen löytäisi omalle keholle sopivan rytmin. Harjoitukset voi tehdä joko viipyillen hitaasti tai dynaamisemmin ja virtaavammin. Kaikkia asanoita on mahdollista soveltaa itselleen sopivaksi, joten tunti sopii kaikentasoisille joogaajille.

Yin & YangJooga

Yin & Yang on rauhallinen harjoitus, jossa Yin asentoihin on lisätty lempeää dynaamista liikettä. Liikkeellä ikäänkuin lämmitellään varovasti kehoa ennenkuin jäädään asanaan (asentoon) paikalleen kolmesta neljään minuuttiin.

Tunnilla voi käyttää asennoissa bolsteria (iso tyyny), blokkeja (tiili), vilttiä ja vyötä. Mutta harjoitus onnistuu ilmankin ja ohjaaja neuvoo välineiden käytössä. Tunti soveltuu kaikille.