Studio Tempo - Hieronta

Hieronta ja fysioterapia

Hannu Jääskeläinen Siilinjärven Fysikaalisesta hoitolasta käy pari kertaa kuussa Tempolla vastaanottamassa asiakkaita.  Hannulle voi tulla lähetteellä fysioterapiaan sekä Tempolle, että Siilinjärven Fysikaaliseen hoitolaan. Ilman lähetettä Hannulle voi varata Tempolle aikoja faskiakäsittelyyn.

Hannun osaamisalueisiin kuuluu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, faskiamanipulaatio, faskiakäsittelyt ja hieronta. Hannu on myös erikoistunut purentaelinfysioterapiaan. 

Purentaelinten erilaiset toimintahäiriöt ja kivut ovat yleisiä vaivoja, jotka oireilevat tyypillisimmin kipuina purentalihaksissa, leukanivelten naksumisena tai rajoittuneena liikkeenä. Purentaelinten oireilu voi aiheuttaa liitännäisvaivoina esim. päänsärkyjä ja niskan kiputiloja. Asiaan perehtynyt fysioterapeutti pystyy auttamaan näissä tilanteissa manuaalisilla hoitotekniikoilla ja antamaan tarvittaessa kotihoito-ohjeita.

Faskiakäsittelyn tavoite on parantaa koko kehon liikkuvuutta ja parantaa kehon symmetrisyyttä. Käsittelyssä hoidetaan lihasten ympärillä ja väleissä olevia sidekudoskalvoja. Käsittelyllä voidaan hoitaa muun muassa kehon jähmeyttä, lihaskireyttä ja arpikudoksesta johtuvaa kireyttä.

Marja Pylkkänen on koulutukseltaan shiatsu- ja akupainantaterapeutti, koulutettu hieroja (2023), fytoterapeutti (kasvilääkintä) ja yrttineuvoja. Kiinalaiseen lääketieteeseen, shiatsuun ja yrtteihin Marja on saanut opit Frantsilasta (2019-2022).

Tempolla Marja tekee hoidoista klassista hierontaa, hyödyntäen myös mobilisointi- ja venytystekniikoita, shiatsua, kuiva- ja liukukuppausta ja äärimmäisen rentouttavaa ayurvedista pää- ja kasvohierontaa. Toivalassa Luonnon mukaan yrityksen valikoimaan kuuluu myös muita rentouttavia hoitoja.

Tempon kanta-asiakkaana saat kaikista hoidoista, molemmissa toimipisteissä -10 % alennuksen listahinnoista. Myös kesän ja talven yrttikurssit Tempon kanta-asiakkaille etuhintaan. Seuraa edut uutiskirjeistä.

Tutustu hoitoihin www.luonnonmukaan.fi

Matti Laiho on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2011 ja perinteiseksi jäsenkorjaajaksi 2019. 

Matin tekemät hoidot sisältävät perinteistä rentouttavaa hierontaa, mobilisointia, trigger ja akupistekäsittelyä, passiivisia sekä avustettuja venytyksiä ja lihaskalvotekniikoita sekä lihastoimintaketjujen toiminnan edistämistä.

Yleisiä hoidettavia vaivoja ovat jalkojen pituuserot/nivelten virheasennot, tenniskyynärpää, rannekanavaoireyhtymät, olkapäävaivat, niskahartiavaivat, iskias, lihaksien venymättömyys/voimattomuus, migreeni ym. Hoito soveltuu kaikenikäisille. Hoidon alussa otetaan huomioon asiakkaan terveydentila sekä mahdolliset rajoittavat tekijät. 

Hierojat Hannu Jääskeläinen ja Matti Laiho sekä shiatsuhoitaja Marja Pylkkänen tekevät käsittelyitä joka kuukausi Studio Tempolla. Aikoja on varattavissa vastaanotosta tai puhelimitse.

LYMFATERAPIAA TEMPOLLA

Tempolla on käytössä Lympha Press Optimal V2 -järjestelmä. Lymfaterapialla voidaan hoitaa eri syistä syntyneitä turvotuksia. Lymfaterapia elvyttää imusuonten toimintaa ja edistää imunesteen virtausta. Sitä käytetään myös mm. leikkaus, palo- ja murtumavammojen, arpien, kipujen, reumasairauksien sekä fibromyalgian hoitoon.

Lymfaterapian on todettu auttavan unettomuuteen ja migreeniinkin sen rentouttavan vaikutuksen vuoksi. Urheilijat käyttävät lymfaterapiaa nopeuttamaan vammojensa paranemista sekä äärirasituksista palautumista. Lisäksi lymfaterapia parantaa ihon ja kudosten kimmoisuutta, joten se auttaa myös palautumista esteettisten toimenpiteiden jälkeen. Lymfaterapia on turvotushoidon olennainen osa. 

Aikoja on varattavissa vastaanotosta tai puhelimitse.

Lymfahoito Hinta
1 kerta 20€
5 kerran kortti 85€
10 kerran kortti 150€