Studio Tempo - Hieronta

Hieronta

Hannu Jääskeläinen Siilinjärven Fysikaalisesta hoitolasta käy pari kertaa kuussa Tempolla vastaanottamassa asiakkaita.  Hannulle voi tulla lähetteellä fysioterapiaan sekä Tempolle, että siilinjärven Fysikaalisen hoitolaan. Ilman lähetettä Hannulle voi varata Tempolle aikoja faskiakäsittelyyn.

Hannun osaamisalueisiin kuuluu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, faskiamanipulaatio, faskiakäsittelyt ja hieronta. Hannu on myös erikoistunut purentaelinfysioterapiaan. 

Purentaelinten erilaiset toimintahäiriöt ja kivut ovat yleisiä vaivoja, jotka oireilevat tyypillisimmin kipuina purentalihaksissa, leukanivelten naksumisena tai rajoittuneena liikkeenä. Purentaelinten oireilu voi aiheuttaa liitännäisvaivoina esim. päänsärkyjä ja niskan kiputiloja. Asiaan perehtynyt fysioterapeutti pystyy auttamaan näissä tilanteissa manuaalisilla hoitotekniikoilla ja antamaan tarvittaessa kotihoito-ohjeita.

Faskiakäsittelyn tavoite on parantaa koko kehon liikkuvuutta ja parantaa kehon symmetrisyyttä. Käsittelyssä hoidetaan lihasten ympärillä ja väleissä olevia sidekudoskalvoja. Käsittelyllä voidaan hoitaa muun muassa kehon jähmeyttä, lihaskireyttä ja arpikudoksesta johtuvaa kireyttä.

Matti Laiho on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2011 ja perinteiseksi jäsenkorjaajaksi 2019. 

Matin tekemät hoidot sisältävät perinteistä rentouttavaa hierontaa, mobilisointia, trigger ja akupistekäsittelyä, passiivisia sekä avustettuja venytyksiä ja lihaskalvotekniikoita sekä lihastoimintaketjujen toiminnan edistämistä.

Yleisiä hoidettavia vaivoja ovat jalkojen pituuserot/nivelten virheasennot, tenniskyynärpää, rannekanavaoireyhtymät, olkapäävaivat, niskahartiavaivat, iskias, lihaksien venymättömyys/voimattomuus, migreeni ym. Hoito soveltuu kaikenikäisille. Hoidon alussa otetaan huomioon asiakkaan terveydentila sekä mahdolliset rajoittavat tekijät. 

Hierojat Hannu Jääskeläinen ja Matti Laiho tekevät käsittelyitä joka kuukausi Studio Tempolla. Aikoja on varattavissa vastaanotosta tai puhelimitse.