Luennot

Tempon luennot tukevat työhyvinvointi ja antavat aseita arjen kuormituksen tasapainottamiseen. Luennot on mahdollista toteuttaa myös etäluentoina (esim. Teams:n kautta). Pyydä tarjous yksittäisestä luennosta tai juuri teidän yrityksen tarpeisiin vastaavasta kokonaisuudesta.

1. Uni ja palautuminen

Luennolla käydään läpi uneen, palautumiseen ja lepoon liittyviä asioita sekä palautumisen uhkia. Luennolla käsitellää stressireaktioita, käydään läpi unen rakenne ja esitellään hyväksi todettuja stressinhallintakeinoja tukemaan päivän ja yön aikaista palautumista.

Luennoitsijana Jenni Vähämaa (Firstbeat-valmentaja, personal trainer)

2. Liikkuva minä - Mistä lisää virtaa arkeen?

Luento keskittyy voimavaroja lisäävään ja aivoterveyttä edistävään liikkumiseen. Luennolla ratkotaan ajanhallinnan haasteita ja pohditaan arkiliikunnan ohjelmointia ja optimointia.

Luennoitsijana Nina Honka (FM, fysioterapeutti, PhysioTrainer®)

3. Kehomieliyhteys stressinhallinnassa

Mitä on kehon ja mielen välinen yhteys? Kuinka tunnistetaan keholliset stressin merkit? Kuinka stressireaktion voi rauhoittaa kehollisesti? Kyky tunnistaa ja rauhoittaa stressin kehollisia reaktioita edesauttaa palautumista ja unenlaatua sekä on yhteydessä parempaan itsetuntemukseen ja elämänlaatuun. Tällä luonnolla tutustutaan kehon ja mielen saumattomaan yhteyteen. Lisäksi pohditaan stressin kehollista ilmenemistä ja käytännön keinoja stressireaktion rauhoittamiseen.

Luennoitsijana Laura Sironen (fysioterapeutti, joogaopettaja)

4. Jaksamisen eväät

Pitää syödä, että jaksaa, mutta onko syömisestä yhtäkkiä tullut kovin vaikeaa? Millä asioilla on oikeasti merkitystä? Miten syöt itsesi vahvaksi? Tällä luennolla puhutaan ruuasta ja ruokasuhteesta, peilataan omia ajatuksia ja uskomuksia ruuasta ja syömisestä ja opetellaan seulomaan hyvinvointitiedosta jyvät akanoista.

Luennoitsijana Nina Honka (FM, fysioterapeutti, PhysioTrainer®)

5. Mielenhallinta stressinhallinnassa

Miksi negatiiviset asiat pysyvät mielessä paremmin ja kauemmin kuin positiiviset asiat? Miksi mielellä on aina kiire pois tästä hetkestä? Millaisia haasteita nykyelämän moninaiset vaatimukset ja jatkuva informaatiotulva tuovat mukanaan? Osallistavalla luennolla tutustutaan mielen tyypillisiin ominaisuuksiin, pohditaan mikä on mielen rooli stressireaktiossa ja sen hallinnassa sekä harjoitellaan käytännön keinoja ylikierroksilla käyvän mielen rauhoittamiseen. 

Luennoitsijana Laura Sironen (fysioterapeutti, joogaopettaja)

Pyydä tarjous:

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen