Firstbeat Life -mittaukset

Firstbeat LifeTM on tilauspohjainen hyvinvointiratkaisu, joka auttaa edistämään terveyttä, ennakoimaan mahdollisia työkykyriskejä ja jaksamaan paremmin arjessa. Tämä ammattilaistason teknologia tarjoaa erittäin tarkkaa fysiologista mittausdataa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista. Firstbeat LifeTM -palvelussa mitataan sydämen sykettä ja etenkin sykevälivaihtelua. Näitä arvoja mittaamalla näemme miten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kuormitus vaikuttaa kehoosi.

Reaaliaikainen seuranta auttaa ymmärtämään yhteyden kehon reaktioiden ja päivän tapahtumien välillä, sekä tekemään hyvinvointia tukevia päätöksiä jo ennalta. Sovellus antaa myös mittaustuloksiin perustuvia videosuosituksia, joiden perusteella voi tehdä hyvinvointia edistäviä muutoksia. Muutosten vakuttavuudesta saa sovelluksen kautta välitöntä palautetta.

Fisrtbeat LifeTM-palveluun sisältyy valmennustapaaminen, jonka tavoitteena on auttaa tulkitsemaan tuloksia ja antaa vinkkejä hyvinvointia tukeville muutoksille. Tapaamisessa käsitellään unta ja palautumista, ravintoa ja painonhallintaa, liikuntaa ja arkiaktiivisuutta sekä elämän tasapainoa ja sressinhallintaa painotettuna tarpeiden mukaan.

Ensimmäinen valmennustapaaminen voidaan järjestää, kun mittausdataa on kertynyt 3-5 peräkkäiseltä päivältä.

Vaihtoehdot Firstbeat LifeTM-palvelusta:

1. Kertamittaus:

  • yksi mittaus 3-5 vuorokautta
  • mittari palautetaan takaisin palveluntarjoajalle
  • sisältää kuntotason määrittämisen
  • 60 min valmennus tuloksien läpikäymiselle sekä jatkotoimenpiteet
  • tulokset tallentuvat mobiilisovellukseen ja sen kautta pystyt seuraamaan omia tuloksia reaaliaikaisesti

2. Seurantamittausjakso:

  • kaksi mittausta 3-5 vuorokautta, väli 4-6kk
  • mittari palautetaan seurantamittausjakson jälkeen palveluntarjoajalle
  • sisältää kuntotason määrittämisen
  • kaksi 60 minuutin valmennusta tuloksien läpikäymiselle, jatkotoimenpiteet sekä seurantamittauksen tulosten analysoinnin
  • tulokset tallentuvat mobiilisovellukseen ja sen kautta pystytään tuloksia seuraamaan reaaliaikaisesti

Seurantamittausjakson aikana osallistuja voi seurata tekemiensä muutosten vaikutusta omatoimisilla mittauksilla. Uusi mittausjakso valmennustapaamisineen pidetään noin puolen vuoden kuluttua aloituksesta, jolloin nähdään millaisia vaikutuksia jaksolla on ollut.

Valmentajana toimii Jenni Vähämaa

Pyydä tarjous:

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Katso palvelun esittelyvidoa alta