Studio Tempo - Luento

Palvelut yrityksille ja työhyvinvointi

Tilausluennot

Tempo-luentoja on mahdollista ostaa yritysten yksityistunniksi. Esimerkiksi stressin hallinta ja palautuminen ovat olennainen osa työelämää ja luennoista voi saada apuja kiireisen työarjen hallitsemiseen. Luennot on mahdollista toteuttaa myös etäluentoina (esim. Teams:n kautta).

Lue lisää

Hyvinvointi ja Stressin hallinta -paketti

Studio Tempon Hyvinvointi ja Stressin hallinta -kokonaisuus keskittyy tukemaan yrityksen arvokkainta resurssia eli työntekijöitä. Paketin sisältö on suunniteltu ratkaisukeskeisesti vahvistamaan voimavaroja, lisäämään jaksamista ja antamaan työkaluja kuormittavista tilanteista selviämiseen. Paketti sisältää sekä hyvinvointimittauksia (Firstbeat LifeTM) että osallistavia hyvinvointitapaamisia luentoineen ja harjoituksineen.

Lue lisää

Virkistystä ja työhyvinvointia

Tempon työhyvinvointipaketeista voidaan räätälöidä tarpeen mukaan juuri omaa työyhteisöä parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Tarjoamme valmiina Kuntosali tutuksi-,  Palauttava Yin-jooga- ja Viiden harjoituksen hyvinvointipaketit.

Lue lisää

Tempon tilaustunnit yrityksille

Voitte valita haluamanne kokonaisuuden laajasta tuntivalikoimastamme. Liikunnan ilon löytyminen motivoi liikkumaan myös työajan ulkopuolella ja auttaa jaksamaan arjessa paremmin.

Yritystunteja on mahdollista myös ostaa viikoittain, mikäli yrityksenne haluaa tarjota työntekijöille mahdollisuuden päästä joka viikko nauttimaan liikunnan riemusta.

Lue lisää

Firstbeat LifeTM -mittauspaketit yrityksille

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa erittäin tarkasti palautumisen, unen ja liikunnan tasapainoa. Palvelun tavoitteena on auttaa asiakasta ymmärtämään mitkä arkiset tavat edistävät kehon ja mielen hyvinvointia ja miten levon ja kuormituksen väliseen tasapainoon voi vaikuttaa.  

Lue lisää