Palvelut

Liikunta- ja fysiostudio Tempo on pääasiassa naisille suunnattu hyvinvointistudio Kuopiossa, jonka palveluihin kuuluvat mm.  ryhmäliikuntatunnit, kuntosali vain naisille, sisäpyöräily ja jooga. EXTRA-ryhmäliikuntatunit ovat avoimia kaikille.

Tarjonnassa ovat myös monipuoliset personal training-, kuntotestaus- ja kuntoutuspalvelut. Tempo palvelee 10 alan huippuammattilaisen voimin 800 neliön tiloissa Kuopion keskustassa.

Tiloistamme löydät myös asiakkaillemme ilmaiset virkistysmahdollisuudet, taukohuoneen erikoiskahveineen, infrapunasaunan ja hierovat tuolit. Lue tarkemmat palvelukuvaukset klikkaamalla oheisia kuvakkeita.
 

Ilmoitustaulu

Asiakkuus alk. 39 €/kk

Edullinen ja vaivaton asiakkuus räätälöitynä sinun tarpeisiin sopivaksi. Kokoa juuri sinulle sopiva kokonaisuus helposti ja nopeasti. Sinä päätät kuntoiletko yksin, yhdessä vai valmentajiemme tehokkaassa ohjauksessa.

Lue lisää

Tutustu veloituksetta

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Liikunta- ja fysiostudio Tempoon vastaanoton aukiollessa tai varaamalla henkilökohtaisen tutustumisajan vastaanotostamme.