Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä Äitiysliikunta- akatemian kanssa. TIE-koulutuksen käyneet saavat alennuskoodin, jolla saa Äitiysliikunta-akatemian koulutuksista -10%. Samoin Äitiysliikunta- akatemian koulutuksen käyneet saavat meiltä -10% alennuksen kaikista koulutuksistamme. Kampanjakoodin saat vastuukouluttajaltasi.

aitiys-akatemia_logo.png


Äitiysliikunta-akatemia

Äitiysliikunta-akatemia tarjoaa monipuolista, syventävää koulutusta raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten ohjaamiseen. 

Äitiysliikunta-akatemian kouluttajat ovat erikoistuneet erityisesti lantionpohjan ja keskivartalon toimintaan, sekä toimintahäiriöihin, joten koulutukset sopivat ihan kaikille jotka haluavat lisätä tietoaan keskivartalon ja lantionpohjan toiminnasta. 

Koulutukset sopivat täydennyskoulutukseksi liikunnanohjaajille, personal trainereille ja ryhmäliikuntaohjaajajiile.

Äitiysliikunta-akatemiassa voi kouluttautua äitiysliikuntavalmentajaksi®, sekä valita yksittäisiä koulutuksia liittyen äitiysliikunnan ohjaamiseen, vatsalihasten erkaumaan, lantionpohjaan tai äitien ravinto-ohjaukseen. Tarjolla on live -koulutuksia, sekä myös kätevästi verkon välityksellä suoritettavia täydennyskoulutuksia.

Bailamama -konsepti®

Bailamama -konsepti on Äitiysliikunta-akatemian ryhmäliikuntaan suunniteltu tuote, josta löytyy oma tunti kaikille naisille, raskaana oleville, sekä äideille ja vauvoille. 

Bailamama 4Venus -tunti on kaikille naisille suunnattu ryhmäliikuntatunti, jossa vahvistetaan lantionpohjaa, poltetaan rasvaa ja kiinteytetään peppua, vatsaa sekä käsivarsia - Kaikkia Venuksen muotoja! 

9Months -tunti turvallinen ja tehokas ryhmäliikuntatunti raskaana oleville. Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihasten ja keskikehon syvän tuen harjoittaminen on tärkeässä osassa 9Months -tuntia.

2Baby -tunti on äidin ja vauvan yhteinen menevä ryhmäliikuntatunti. Tunnilla äiti saa tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen sekä lantionpohjalihasten ja syvien vatsalihasten harjoittaminen. 2Baby-tunneilla äiti ja vauva pääsevät vahvistamaan kiintymyssuhdettaan, ja vauvatkin nauttivat liikkeestä!

Kaikkiin Bailamaman ohjaajakoulutukset voi suorittaa verkkokoulutuksena ja saat valmiin ohjaajamanuaalin, opetusvideot ja musiikkiohjeet. 

Lisää voit lukea: www.aitiysliikuntaakatemia.fi