porukka-kuva-verkkosivu.jpg

Tempo Akatemia

 

Tempo Akatemia syntyi tarpeesta saada ryhmäliikunta-alalle lisää taitavia, asiakaslähtöisesti työskenteleviä ohjaajia, jotka osaavat luoda tehokkaita ja turvallisia ryhmäliikuntatunteja persoonallisella otteella. Tempo Instructor Education -koulutuksissa panostetaan teoriatiedon jakamisen ohella käytännön ohjaus- ja vuorovaikutusharjoituksiin. Ammattilaisen antama palautteen siivin kehitys ryhmäliikunnan ammattilaiseksi nopeutuu aiemmasta ohjauskokemuksesta riippumatta.

Tempo TIE –ohjaaja osaa käyttää musiikkia liikuntaelämyksen luomiseen ja rakentaa tuntinsa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tempo TIE –ohjaaja saa asiakkaan säihkymään ja hänen tunneilleen palataan yhä uudelleen. Koulutuksissamme on aina kaksi vastuukouluttajaa ja saamme käyttöömme useita saleja, jotta käytännön ohjausharjoittelu toimisi jouhevasti ilman odotteluja. Kaksi kouluttajaa antaa  turvaa myös sairastumisista tms johtuvien aikataulumuutosten varalle.

Tempo Akatemia toimii Liikunta- ja fysiostudio Tempon tiloissa Kuopion ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla kauempaakin myös julkisilla kulkuneuvoilla. Studio Tempo hemmottelee asiakkaitaan kaupungin monipuolisimmalla ja laadukkaimmalla ryhmäliikuntatarjonnallaan. Olemme erityisen ylpeitä laajasta tanssi- ja  joogatuntitarjonnastamme sekä Les Mills-tuntivalikoimastamme. 

Osoite Puijonkatu 27, 70100 Kuopio
Puhelin 017 263 3717
Email info@studiotempo.fi
  etunimi.sukunimi@studiotempo.fi
Y-tunnus 2849682-9

Tempo Akatemia - TIE tulevaisuuteen