nina-jenni2.jpg

Ryhmäliikuntaohjaaja I

Nautitko liikunnasta ja haluaisit päästä jakamaan liikunnan iloa myös muille? Ryhmäliikuntaohjaajan peruskoulutus sopii sinulle, joka haluat nopeuttaa matkaasi ryhmäliikunnan ammattilaiseksi tai syventää aiemmassa liikunta-alan koulutuksessasi  saamiasi tietoja ryhmäliikunnan pariin.

Ryhmäliikunnan ohjaaminen saattaa vaikuttaa ulospäin helpolta, mutta vaatii lujaa ammattitaitoa. Ohjaustilanteessa sinun täytyy olla täysin läsnä hetkessä ja vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa. Samalla sinun pitää pystyä seuramaan ja tulkitsemaan musiikkia sekä olla koreografiassa tai tuntisuunnitelmassa askeleen edellä.  Vaikka päähuomiosi on muualla, oman liikkumisesi tulee olla  esimerkillistä. Ohjaat asiakkaitasi innostavasti, selkeästi ja ennakoiden. Luomasi liikuntatuotteen pitää olla turvallinen, hauska ja sopia kohderyhmälle, toki yleisimmät liikuntarajoitteet huomioiden. Musiikki tunneillasi ei ole vain taustaa vaan oleellinen osa liikuntaelämystä. 

Peruskoulutuksesta saat työkalut tehokkaan ja turvallisen terveysliikuntatuotteen rakentamiseen. Opit suunnittelemaan erilaisia tuntirakenteita ja askelsarjoja sekä ohjaamaan ja varioimaan kehon painolla tehtäviä lihaskuntoharjoitteita. Koulutuksessa kehität vuorovaikutustaitojasi ja opit analysoimaan ja käyttämään musiikkia. Saat runsaasti käytännön kokemusta ohjaamisesta ja rakentavaa palautetta ammattilaisilta. 

Koulutuksemme pääpaino käytännön ohjaustaidoissa, mutta saat myös perustiedot kuormitusfysiologiasta ja toiminnallisesta anatomiasta. Opit kehonpainolla tehtävien lihaskuntoliikkeiden turvalliset suoritustekniikat ja opit ymmärtämään mitä tehdään ja miksi. Ohjausharjoituksissa pääset suunnittelemaan toimivia harjoituskokonaisuuksia ja harjoittelemaan niiden ohjausta käytännössä. 

Kurssitodistuksen saamiseksi sinun suoritettava ennakko- ja kotitehtävät sekä läpäistävä ohjausnäyte. Koulutuksen aikataulu on tiivis ja opittavaa on paljon, joten koulutuksen menestyksekkääseen suorittamiseen tarvitset kokemusta ryhmäliikunnasta asiakkaan roolissa, ohjauskokemusta sinulla ei tarvitse olla. 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 790 € (sis alv 24 %). Ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä peritään varausmaksu 100 € (sisältyy kokonaishintaan) . Koulutuksen loppusumman voi maksaa kahdessa erässä.

Kouluttajat

Koulutuksesta vastaavat Nina Honka, Jenni Vähämaa ja Lina Patrikainen. Lue lisää kouluttajistamme täältä.

Koulutusaikataulu:

Päivä: Kellonaika:
Ilmoitamme seuraavan koulutuksen ajankohdan myöhemmin

Ilmoittaudu koulutukseen