Esiintyminen ja vuorovaikutus

Esiintyminen ja vuorovaikutus ryhmän edessä - löydä oma äänesi


Ryhmän edessä olemisessa merkityksellistä on läsnäolo, kontakti, rytmi ja volyymi. Tässä koulutuksessa autan sinua löytämään oman äänesi esiintyjänä. Ryhmän edessä työskentely on mitä suurimmassa määrin juuri esiintymistä. Tämä pätee mihin tahansa tilanteeseen jossa sinä olet se, jota ihmiset katsovat ja kuuntelevat.

Saadaksesi viestisi perille mahdollisimman optimaalisella tavalla sinun pitää herättää yleisön kiinnostus ja säilyttää se. Tätä voit säätää ja hallita omalla esiintyjän työkalupakillasi. Siihen kuuluvat äänenkäyttö, kehonkieli, fokus ja jännityksen prosessointi. Saadaksesi yleisön puolellesi, sinun täytyy hurmata se. Silloin kanava sujuvaan viestintään on auki ja hedelmällinen vuorovaikutus on mahdollinen. Persoonallisuus on voimavara, jota kannattaa jalostaa myös vuorovaikutuksessa ja viestinnässä. Saman asian voi presentoida kiinnostavasti tai epäkiinnostavasti.

Ollaksesi loistoluokan vetovoimainen esiintyjä, voit harjoitella esiintymistä aivan samoin kuin mitä tahansa muutakin asiaa. Tässä koulutuksessa tutkimme henkilökohtaisella tasolla kunkin osallistujan mahdollisuuksia ja kehittämistavoitteita ryhmä-, pari- ja yksilöharjoitteilla, jotka yhdessä puretaan ja joissa löydetään oman ilmaisun ulottuvuuksia (ääni-/ improvisaatio-/ vuorovaikutusharjoitteet). Olennainen osa koulutusta ovat tarkkailu ja oma havainnointi.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 130 € (sis alv 24 %). Ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä peritään varausmaksu 50 € (sisältyy kokonaishintaan).  

Kouluttajana

Lina Patrikainen

Lina on ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 1994 sekä kouluttanut ryhmäliikuntaohjaajia ja esiintyjiä. Linan pitkä ura näyttelijänä tuo laajan ulottuvuuden esiintymiseen ja vuorovaikutustaitoihin. Lue lisää kouluttajistamme täältä.

Päivä Aika
Ilmoitamme myöhemmin Klo 12.15- 17.15

Ilmoittaudu koulutukseen