jenni-nina3.jpg

Koulutukset

Ryhmäliikunta on muutakin kuin vain liikuntaa, se on voimaannuttava hetki. Hyvä ryhmäliikuntatunti on mieliinpainuva elämys, jonka asiakas haluaa kokea aina uudestaan. Hyvä tunti ei synny sattumalta, vaan vaatii taakseen vankkaa osaamista ja paljon suunnittelua. Tunnille osallistuja ei välttämättä tiedä mistä elämys syntyy, mutta huomaa heti, jos jotain puuttuu.

Liikuntakeskuksille valovoimaiset ryhmäliikunnan ammattilaiset ovat se liima, joka sitoo asiakkaat keskuksiin. Asiakaspidon näkökulmasta on erittäin tärkeää, että kaikki keskuksen ohjaajat tuottavat tasalaatuisia, turvallisia ja kohderyhmälle räätälöityjä liikuntatuotteita. Vuorovaikutus ohjaajan ja ryhmän välillä on  voimakkaasti asiakaskokemukseen vaikuttava elemetti. TIE (Tempo Instructor Education) koulutuksissa syvennymme myös esiintymis -ja vuorovaikustaitoihin sekä ryhmädynamiikkaan.

Koulutuksella nopeutat  matkaasi ryhmäliikunnan ammattilaiseksi. Tempo Akatemiasta saamillasi työkaluilla luot tunteja, jotka muistetaan. Teoriatieto antaa sinulle perustan toteuttaa luovuuttasi. Koulutuksemme ovat hyvin käytännönläheisiä: pääset ohjaamaan paljon ja saat ammattilaisilta palautetta kehittymisesi tueksi. Emme purista ohjaajia yhteen muottiin, vaan rohkaisemme hyödyntämään ainutlaatuista persoonaasi.

Tempo Akatemia kouluttaa ryhmäliikunta-alan ammattilaisia ja alalle aikovia. Voit myös osallistua koulutuksiin syventääksesi omaa harrastustasi.

Peruskoulutukset

Jatkokoulutukset