Ulkokauden avajaiset Tempolla 9.4.

Kevätaurinko kutkuttelee ja moni on jo varmasti ottanut ensi askeleet ulkosalla.  Jos olet pitänyt taukoa, lenkkeily on syytä aloittaa maltilla.
Tempolla ulkokausi avataan yhdessä Fysioterapeutti Teemu Ilvesniemen kanssa. Teemu jakaa vinkkejä mm. kuntoilijan alaraajahuollosta ja erilaisten jalkaterä- ja nilkkavaivojen hoitamisesta klo 12.00 ja 16.30.

Teemu on myös paikalla yleistä keskustelua varten ja kertoo mm. pohjallisen merkityksestä esimerkiksi juoksemisessa.
Teemun oppeja kokeillaan käytännössä jo samana iltana, kun Neea ja Milla ottavat ohjat ja vievät porukan iltalenkille. Lähtö on Tempolta 17.30. Ulkojumppa on kaikille avoin ja maksuton.

Huhtikuun ulkotreeninä on intervallilenkki kävellen tai juosten. Ajatuksena on ottaa päivän vinkit käyttöön ja  totutella kroppaa pikkuhiljaa ulkolenkkien pariin. Mukana on kaksi ohjaajaa, jotta kokeneemmat juoksijat voivat mennä hieman vauhdikkaammin ja toinen porukka voi tulla hitaammin lenkkeilyyn totutellen.

Ulkojumpat jatkuvat koko kevään ajan ja viime kesänä lanseeratut Puistojumpat alkavat kesäkuun alussa. Tunteina tänä vuonna HIIT, jooga, venyttely ja mahdollisuuksien mukaan myös BODYCOMBAT, BODYBALANCE ja TONE.

Viime vuotiseen tapaan Tempon Puistojumpat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eikä erillistä ilmoittautumista tunneille tarvita.

Tervetuloa aloittelemaan kanssamme ulkokautta!