TRE®- aloituskurssin ohjatut harjoitukset

 

Kaipaatko arjessasi pysähtymistä kehon ja mielen äärelle?

TRE® (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) on kehon liikkeiden kautta aktivoituva tärinä- ja liikeprosessi, joka koetaan usein kokonaisvaltaisesti rentouttavaksi ja palauttavaksi. TRE on syntynyt sota- ja luonnonkatastrofialueilla kriisityön tueksi. Nykyisin sitä hyödynnetään paljon päivittäisen stressin ja vireystilan säätelyyn. TRE:n vaikutukset ovat aina hyvin yksilöllisiä. Myönteisiä vaikutuksia on koettu esimerkiksi mielialaan, unenlaatuun, työssä jaksamiseen, fyysisestä treenistä palautumiseen, kipuihin, ihmissuhteisiin ja yleisesti elämänlaatuun.

Koetko tärkeäksi keho-mieli-yhteyden ja myötätuntoisemman suhtautumisen edistämisen?

Keholähtöinen TRE voi tukea keho-mieli-yhteyden ja itsemyötätuntotaitojen edistämisen prosessia. Säätelytaitojen harjoittelu ja oman kehon lempeä kuuntelu ja kunnioittaminen ovat TRE:n keskiössä. Jokaisen oma prosessi on ainutlaatuinen ja arvokas.

Huomioitavaa:

Osallistumisessa on tärkeää huomioida, että joskus TRE-prosessi saattaa aktivoida kuormittavia tunnekokemuksia. Kurssiin osallistumisen edellytyksenä on hyvä fyysinen ja psyykkinen terveydellinen tila. Ohjaajan ennakkoyhteydenoton yhteydessä käsitellään tarkemmin TRE:n vasta-aiheet.

TRE®-aloituskurssi toteutetaan pienryhmätyöskentelynä. Kurssin jälkeen TRE-prosessia on mahdollista jatkaa itsenäisesti tai esimerkiksi TR Elinvoiman jatkoryhmässä tai yksilöohjauksessa.

Kurssin ohjaajana toimii kokenut ja TRE-asiakaspalautteiden pohjalta asiantuntevaksi, kunnioittavaksi ja lempeäksi koettu sertifioitu TRE-ohjaaja Tiina Reinikainen.

TRE-ohjaajan taustakoulutus:

Toimintaterapeutti (AMK), mindfulness-ohjaaja, psykofyysisen psykoterapian perusteet, kriisityön erikoistumisopinnot (debriefing-ohjaaja), EFT asiakastyössä (tasot 1 ja 2), joustava mieli asiakastyössä (HOT), skeematerapia ja tunnelukot asiakastyössä, neuropsykiatrinen valmentaja. Alkava koulutus syksyllä 2023: ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (sis. psykoterapeuttiset valmiudet)

Ohjatut harjoitukset Tempolla Kellonaika
Keskiviikko 31.5.23 17-19.15
Keskiviikko 7.6.23 17-18.30
Keskiviikko 14.6.23 17-18.45
Ryhmän koko 6-8 henkilöä

Kurssin hinta 149€ /hlö (sis. alv. 24%)

  • sisältää TRE-oppaan (arvo 10€)

 

 

Lisätietoja:

TRE Finland / TRE stressinpurku

Tension, Stress and Trauma Release