Tempon timanttinen erikoisaikataulu on avattu!

Vaikka ryhmäliikunnan livetunnit ovat toistaiseksi peruttu, ei työ ole siihen loppunut.

Tempon timanttinen erikoisaikataulu on avattu kanta-asiakkaillemme!
 

Virtuaalitunnit ovat veloituksetta käytössä voimassa olevan kanta-asiakuuden omaaville asiakkaillemme.

Tuntitarjonnassa löytyy monipuolisesti sekä kehonhuolto-, lihaskunto- että sykettä nostavia tunteja tuttujen ohjaajien ohjaamina. Palveluun lisätään koko ajan materiaalia eli kaikki ei ole käytettävissä kerralla. Tämä on vasta alkua!

Emme toki ole unohtaneet kuntosaliasiakkaitamme! Teitä ajatellen palveluun on tulossa kotitreeniohjeita vastaamaan kuntosaliharjoittelua.

Myöskään etätyöskentelijöiden hermoja emme halua koetella pelkällä ruudun tuijotuksella, vaan treenipankkiin laitamme myös ohjeita omatoimiseen harjoitteluun. Ohjeet tulostettavissa pdf. tiedostona tai voit toki tehdä myös oman lunttilapun treeniä varten.

Palvelun aktivoimiseksi, tarvitsemme toimivan sähköpostiosoitteen.  Jos sinulla on voimassa oleva kanta-asiakkuus, etkä ole saanut meiltä linkkiä palveluun, ota yhteyttä info@studiotempo.fi

Palvelut ovat tulossa ostettavaksi erillisellä maksulla verkkokauppaan. Palvelun käyttö ei edellytä sosiaalisen median tunnuksia. Verkkokaupan avautumisesta ilmoitamme heti sen valmistuttua!

Tervetuloa mukaan kotitempoiluun!