Tempon Joogapäivä

 

Kaipaako kehosi lisää liikkuvuutta ja mielesi rauhoittumista?

 

Järjestämme heinäkuussa Tempolla ihanan ja monipuolisen hyvän olon lomapäivän. Hellimme ja hoidamme kehoa ja mieltä erilaisten jooga- ja rentoutusharjoitusten avulla. Nautimme päivän aikana maistuvan vegaanisen lähiruokalounaan ja kurkistamme villivihannesten maailmaan. Päivän päätteeksi valmistamme hoitavan tuoksuparfyymin.

Ohjelma

Aamupäivä alkaa kelo 11 lempeällä ja vahvistavalla Vinyasa joogaharjoituksella (60 min). Vinyasa herättelee lempeästi liikkuvuutta keskittyen kehon kuunteluun ja hengitykseen.

Joogan jälkeen teemme 30 minuutin äänimaljarentoutuksen. Äänimaljarentoutus perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn kehossa. Syvälle menevä rentous hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä.

Rentoutuksen jälkeen on vuorossa lounastauko klo 12.30. Yhteinen lounashetkemme koostuu maittavasta vegaanisesta lähiruoasta ja villivihanneksista. Lounaan aikana saat muutaman vinkin villivihannesten käyttöön.

Iltapäivällä lounaan jälkeen klo 13.15 jatkamme päivää vahvistavalla Trigger Yin joogaharjoituksella (90 min). Tämän harjoituksen tavoitteena on purkaa kehon kireyksiä ja lisätä kehon liikkuvuutta ja rentoutta käsittelemällä akupisteitä. Akupisteet opastetaan ennen harjoituksen alkua ja käytämme pisteiden painantaan palloja.

Joogan jälkeen teemme lyhyen rentoutusharjoituksen (15 min), jossa keskitymme läsnäoloon ja hengittämiseen. Kehon ja mielen rentoutuessa energia pääsee virtaamaan vapaasti.

Harjoituksen jälkeen syömme vegaanisen välipalan n. klo 15.

Päivän päätteeksi sukellamme tuoksujen maailmaan. Vapaaehtoisessa tuoksupajassa puhumme lyhyesti eteerisistä öljyistä ja niiden hoitavista ja terveyttä tukevista vaikutuksista. Valmistamme öljyistä oman hoitavan roll-on tuoksun kotiin vietäväksi. HUOM! Voit osallistua myös vain Tuoksupajaan.

Joogaharjoitukset Lisa Soelberg

Akupainanta ja tuoksupaja shiatsu-hoitaja Marja Pylkkänen

Tervetuloa nauttimaan hyvästä seurasta ja rennosta yhdessäolosta!
Ohjelma aamupäivä Klo
Vinyasa joogaharjoitus 11-12
Äänimaljarentoutus 12-12.30
Lounas 12.30-13.15
Ohjelma iltapäivä Klo
Trigger Yin joogaharjoitus 13.15-14.45
Rentoutusharjoitus 14.45-15
Välipala 15-15.15
Tuoksupaja (ilmoittautuneille) 15.15-16.15
Hinta Koko päivä Vain aamupäivä Vain iltapäivä Tuoksupajan materiaalimaksu Vain tuoksupaja (sis. materiaalimaksun)
Tempon kanta-asiakkaille 55 € 30 € 30 e 5 € 10 €
Hinta ilman asiakkuutta 60 € 35 € 35 € 5 € 15 €