Studio Tempo - Stressi

Tempo luento - Stressi

Stressiin osallistuu yhtä aikaa useita fysiologisia järjestelmiä, kuten autonominen hermosto, hormonitoiminta, immuunijärjestelmä ja keskushermosto. Ihmisen yksilölliset synnynnäiset ominaisuudet ja kokemukset vaikuttavat siihen, mikä järjestelmistä aktivoituu eniten. Yksi saa vatsan väänteitä, toinen potee päänsärkyä, kolmas saa iho-oireita ja neljäs saa lihas –ja nivelkipuja. Lyhytaikainen stressi ei ole haitallista, koska elimistö pääsee palautumaan siitä, mutta pitkään jatkuva stressi on erittäin haitallista, sillä keho ja mieli eivät pääse palautumaan rasituksesta.

Voiko stressistä selviytyä?

Vastaus on: voi! Stressinsietokyvyssä on suuria yksilöllisiä eroja. Toiselle jokin tilanne voi olla piristävä haaste ja toisen se sairastuttaa. Ihmisen oman kehityksen ja kulttuurin lisäksi synnynnäisellä temperamentilla on oma osuutensa: se luo pohjan stressinsietokyvylle. Ihmisen olisikin syytä tunnistaa temperamenttinsa ja löytää sieltä ymmärrystä asioiden käsittelytavoilleen. Asioita voi opetella lähestymään myös toisin, se vaatii vain asiaan paneutumista ja uusien tapojen opettelua....

Luennon pitää hyvinvointivalmentajamme Jenna Liikanen. Lisätietoja jenna.liikanen@studiotempo.fi

 

Päivämäärä Aika Sijainti
Keskiviikkona 28.11. klo 16.00 Pieni Studio
Hinta
Asiakkaillemme 10 €
Ilman asiakkuutta 10 €

Tempo luennot kuuluvat asiakasohjelmaamme, tarkista tasosi vastaanotostamme ja ota etu käyttöösi.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella tai vastaanottoomme viimeistään 26.11., mutta ilmoittauduthan ajoissa varmistaaksesi paikkasi. Peruuttamattomasta varauksesta veloitamme puolet sovitusta hinnasta. Pidätämme oikeuden peruttaa luennon, mikäli ilmoittautuneiden määrä jää kovin vähäiseksi.

Pakollinen
Pakollinen