Teinit liikkeelle SYYSLOMALLA 14.-19.10.

Syyslomaviikolla alle 18-vuotiaat pääsevät tutustumaan nuorille sopiviin ryhmäliikuntaunteihimme veloituksetta. Täysi-ikäisille opiskelijakorttia estittämällä syysloman treenit 5€/viikko sisältää sekä kuntosalin, että ryhmäliikuntatunnit. Kuntosalimme on vain naisille, mutta osa ryhmäliikuntaunneistamme on kaikille avoimia EXTRA-tunteja.

Palvelut ovat käytössä vastaanottomme ollessa avoinna. Ryhmäliikuntatunneille 15 minuuttia ennen tunnin alkua, mikäli tunnilla on vapaita paikkoja. Tunteja ei voi varata etukäteen.

Tempo haluaa antaa nuorille mahdollisuuden kuntoilla turvallisesti iloisessa ja kannustavassa ympäristössä. Tuemme nuorten liikuntaa tarjoamalla alle 18-vuotiaille edullisia kuukausi- ja sarjakortteja sekä myönnämme liikuntapalveluista yli 18-vuotiaille opiskelija-alennuksen –20%. 

Syyslomalla 14.-20.10. on ryhmäliikunta-aikataulussa muutoksia. Aikatauluun on linkki alla. Tarkista nuorille sopivat ryhmäliikuntatunnit aikataulustamme. Nuoret kuntoilevat Tempolla aina huoltajan vastuulla.

Kopio_ Kopio_ hiihtoloma face(1).jpg