Tempon syksyn 2021 ryhmäliikunta-aikataulu on julkaistu

 

Syksy on jälleen koittanut!

Vastaanottomme on avoinna 30.8.21 alkaen ma-to klo 15-18, pe ja la klo 10-12, muina aikoina sovittessa.

Syksy näkyy liikuntakeskuksilla uuden ryhmäliikunta-aikataulun julkaisuna. Tempon syksyn 2021 aikataulussa on huikeat 46 ohjattua ryhmäliikuntatuntia viikossa! Mukana on reilu kattaus LesMills-tunteja sekä Tempon ohjaajien ammattitaidolla rakentamia freestyle-tunteja. Lue lisää tuntikuvauksista.

Tanssijoita hellitään kolmella erilaisella SH'BAM-tunnilla viikossa. Maanantaisin tanssitaan uudempien ohjelmien tahtiin ja sunnuntaisin tunti koostuu vanhoista ohjelmista ja asiakkaiden toiveista. Torstaisin tanssilattialla pyörähdellään DANCE#LIKENINA-ohjelmaa.

Tempolla on kahden tasoisia Barre-tunteja. Barre 1 on perustason tunti, jossa perehdymme barren ydinasioihin ja harjoittelemme perustekniikkaa. Tämä tunti on erityisesti lajia aloittaville. Barre 2 on jatkotason tunti ja sisältää haastavampaa rytmiikkaa ja dynaamisempia liikkeitä.

Syksyn aikataulussa on myös kattava tarjonta erilaisia joogatunteja rauhallisesta yin-joogasta dynaamisempaan flow-joogaan. Järjestämme joogaa myös kursseina erilaisin teemoin. Lue lisää kursseistamme.

Ohjattujen tuntien lisäksi käytössämme on LesMills-virtuaalitunnit isossa studiossa sekä valikoima Tempon Timanttisen virtuaalipalvelun harjoituksia pienessä studiossa. Virtuaalitunnit ovat käytössä studion ollessa vapaana. Henkilökuntamme neuvoo mielellään virtuaalilaitteiston käytössä.

Les Mills BODYJAM ja BODYSTEP-tunnit ovat vielä tauolla, mutta palaavat aikatauluun syksyn aikana.