Syksyinen luontomandala ja joogaharjoitus

Tunnelmallinen laskeutuminen syksyyn joogaharjoituksen, luontomandalan teon ja äänimaljarentoutuksen avulla!

Syksyn alkaessa viilenemään ja hämärtymään, niin luonnon kuin meidän ihmistenkin energia kääntyy sisäänpäin ja rytmi muuttuu hitaammaksi. Kun vauhti hidastuu, iloa ja nautintoa elämään alkavat tuoda pienet, tunnelmalliset sekä lämpimät hetket yksinkertaisten asioiden äärellä. Ja useinhan onni löytyykin juuri tästä hetkestä sekä niistä elämän pienistä asioista.

Vedä siis jalkaan villasukat, pue päällesi rennot vaatteet ja tule mukaan! Aloitamme lempeällä 50 minuutin joogaharjoituksella, jonka jälkeen askartelemme kauniin luontomandalan. Päivä päättyy 20 minuutin äänimaljarentoutukseen. 

Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita, harjoitus sopii kaikille.

Luontomandalan tekoon käytetään erilaisia luonnonmateriaaleja kuten esimerkiksi kukkia, käpyjä ja heiniä. Mandalan tekeminen on itsessään intuitiivinen ja luova prosessi, joka edesauttaa löytämään sisäisen rauhan ja harmonian tunteita. Lisäksi luonnonmateriaalien kaunis, harmonisoiva ja elvyttävä maailma johdattaa sinut naiseuden, kauneuden ja luontoyhteyden äärelle.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai taiteellisia lahjoja. Valmiista mandalasta voi ottaa muistoksi kuvia, joista riittää iloa pitkäksi aikaa. Osana mandalan luomisen matkaa valmis mandala puretaan ja sykli päätetään palauttamalla materiaalit takaisin luontoon. Voit viedä ne sinulle merkitykselliseen paikkaan tai päästää tuulen mukaan toivomusten saattelemana.

Tarjolla teetä ja pientä välipalaa.

Ohjaajana Laura Sironen

Päivä Kellonaika
Hinta:
Tempon kanta-asiakkaille 20 €
Ilman asiakkuutta 28 €