Nuoret liikkeelle SUPERSYYSLOMALLA 12.-17.10.2020

 

Syyslomaviikolla 42 alle 18-vuotiaat pääsevät tutustumaan nuorille sopiviin ryhmäliikuntaunteihimme veloituksetta. Nuorisotunnit on merkitty syysloman aikatauluumme * -merkillä (tähti).

Täysi-ikäisille opiskelijakorttia estittämällä syysloman treenit 5€/viikko sisältää sekä kuntosalin, että ryhmäliikuntatunnit. Kuntosalimme on vain naisille, mutta osa ryhmäliikuntaunneistamme on kaikille avoimia EXTRA-tunteja.

Palvelut ovat käytössä vastaanottomme ollessa avoinna. Vastaanottomme on avoinna poikkeuksellisesti ma-to klo 10-18, pe klo 10-17 ja la klo 10-12. Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella!

Tempo haluaa antaa nuorille mahdollisuuden kuntoilla turvallisesti iloisessa ja kannustavassa ympäristössä. Tuemme nuorten liikuntaa tarjoamalla alle 18-vuotiaille edullisia kuukausi- ja sarjakortteja sekä myönnämme liikuntapalveluista yli 18-vuotiaille opiskelija-alennuksen –20%. 

Syyslomalla 12.-17.10.2020 on ryhmäliikunta-aikataulussa muutoksia. Tarkista nuorille sopivat ryhmäliikuntatunnit aikataulustamme. Nuoret kuntoilevat Tempolla aina huoltajan vastuulla.