Rullaus BOOST 8.3.2021 osa 1

Alkuvuosi on perinteisesti salitreenien kulta-aikaa kun aloitetaan uuden vuoden treenit ja uudet elämäntavat. Kehonhuolto on kuitenkin iso osa treenaajan arkea ja se olisikin hyvä saada rutiiniksi omaan arkeen.

Rullaus BOOST järjestetään kerran kuussa, jolloin rullaamme kaksi tuntia kerrallaan. Joka toinen kerta rullataan alavartalo (osa 1) ja joka toisella kerralla takaketju ja ylävartalo (osa 2). Käytämme hyväksi voimakkaita rullaustekniikoita, mistä syystä emme suosittele kovaa lihaskuntoharjoittelua samana ja rullausta seuraavana päivänä maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi.

Rullauksessa lihaksistoa hierotaan putkirullalla/pallolla verenkierron parantamiseksi, lihasjumien vapauttamiseksi sekä liikeratojen avaamiseksi. Rullaus sopii suurimmalle osalle, mutta rullausta ei suositella, mikäli sinulla on akuutti vamma lihaksessa, iho-, laskimo/valtimosairauksia tai lääkäri on kieltänyt hieronnan. BOOST:iin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta rullauksesta. Tarvittavat välineet saat lainaan Tempolta. 

Katso kurssin maksu- ja peruutusehdot

Ohjaajana Jenni Niinikoski

Päivä Kello
Maanantai 8.3.2021 19.00-21.00 Osa 1.
Maanantai 12.4.2021 19.00-21.00 Osa 2.
Hinta Yksi osa
Tempon kanta-asiakkaille 15€
Ilman asiakkuutta 25€

Ilmoittaudu mukaan:

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen