Puu Elementti YinJooga-harjoitus 30.3.22, TÄYNNÄ!

Kevät! Lumi sulaa. Valo lisääntyy. Päivä pitenee ja aurinko alkaa lämmittää. Luonto heräilee pikkuhiljaa eloon talven jäljiltä. Myös ihmiset heräävät jälleen, sillä sama energian muutos tapahtuu ja tuntuu myös meissä. Tunnetko sinäkin jo sen?

Kevään  tullessa huomaamme kuinka energia kehossa ja mielessä lisääntyy, heräämme uuteen eloon talven horroksen jälkeen aivan niin kuin  luontokin. Kevääseen ja puu elementtiin kuuluvat herääminen ja kasvu, kyky unelmoida ja nähdä unia, luovuus sekä mielikuvitus. Ja juuri tätä kevään elementti Puu kuvastaa, uusia alkuja ja ideoita, luovuutta ja elämää.

Teemme pitkän Puu Elementin kanavia avaavan YinJooga-harjoituksen, jonka avulla pyrimme herättelemään kehon ja mielen kevääseen ja valon aikaan. Vahvistamme kehoa ja mieltä, jotta olemme valmiimpia toteuttamaan uusia ideoita.

Tule mukaan kaikille sopivaan 75 minuutin Puu Elementin YinJooga-harjoitukseen nauttimaan rauhallisista ja pitkistä asennoista ja hakemaan vastapainoa arjen kiireille ja aikataululle.

Ohjaajana Annika Hiltunen

Päivä Kellonaika
Keskiviikko 30.3.22 18-19.15
Hinta
Tempon kanta-asiakkaille 10 €
Ilman asiakkuutta 15 €

Voit tiedustella peruutuspaikkoja puh 017-2633717 tai info@studiotempo.fi.