Puu Elementti Yin-joogaharjoitus 3.4.2023

Kevät! Lumi sulaa. Valo lisääntyy. Päivä pitenee ja aurinko alkaa lämmittää. Luonto heräilee pikkuhiljaa eloon talven jäljiltä. Myös ihmiset heräävät jälleen, sillä sama energian muutos tapahtuu ja tuntuu myös meissä. Tunnetko sinäkin jo sen?

Kevään  tullessa huomaamme kuinka energia kehossa ja mielessä lisääntyy, heräämme uuteen eloon talven horroksen jälkeen aivan niin kuin luontokin. Kevääseen ja puu elementtiin kuuluvat herääminen ja kasvu, kyky unelmoida ja nähdä unia, luovuus sekä mielikuvitus. Ja juuri tätä kevään elementti Puu kuvastaa, uusia alkuja ja ideoita, luovuutta ja elämää.

Teemme pitkän Puu Elementin kanavia avaavan Yin-joogaharjoituksen, jonka avulla pyrimme herättelemään kehon ja mielen kevääseen ja valon aikaan. Vahvistamme kehoa ja mieltä, jotta olemme valmiimpia toteuttamaan uusia ideoita.

Tule mukaan kaikille sopivaan 75 minuutin Puu Elementin Yin-joogaharjoitukseen nauttimaan rauhallisista ja pitkistä asennoista ja hakemaan vastapainoa arjen kiireille ja aikataululle.

Ohjaajana Annika Hiltunen

Päivä Kellonaika
Maanantai 3.4.23 17.30-18.45
Hinta
Tempon kanta-asiakkaille 10 €
Ilman asiakkuutta 15 €

Ilmoittaudu mukaan soittamalla vastaanottoomme puh 017-2633717.