Oheisharjoitukset kuntosalilla pienryhmävalmennus

Tämä pienryhmävalmennus sopii sekä innokkaalle kuntosaliharrastajalle että ryhmäliikkujalle!

Oheisharjoitukset ovat lyhyitä täsmäiskuja niille lihaksille, jotka muussa treenissä jäävät vähälle huomiolle. Opit turvallisia ja tehokkaita harjoituksia olkapäille, yläselälle, keskivartalolle, pakaroille ja takareisille. Oheisharjoitukset luovat pohjaa kovemmalle kuntosaliharjoittelulle, tuovat ryhtiä istumatyötä tekevän olemukseen ja keveyttä juoksijan askeliin.

Oheisharjoitukset on suunniteltu tukemaan nykyista harjoitteluasi, ei korvaamaan sitä. Yksittäinen treenikerta on lyhyt (15 min) ja sen tarkoitus ei ole väsyttää, vaan elvyttää kehoa ja herättää uinuvia lihaksia. Oheisharjoitukset voi tehdä esimerkiksi ryhmäliikuntatunnin tai muun treenin yhteydessä. Tähän valmennukseen voit tulla, vaikka sinulla ei olisi kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Akuuttien vammojen ja tulehdusten aikana valmennusta ei suositella, mutta pidempiaikaiset kivut ja kolotukset ovat pikemminkin syy tulla kurssille kuin jättää se välistä.

Valmennus toteutetaan maksimissaan kuuden (6) henkilön pienryhmänä. Ensimmäisellä tapaamiskerralla käydään läpi oheisharjoittelun teoriaa. Kurssilta saat mukaasi kuusi (6) harjoitusohjelmaa.

Ohjaajana Nina Honka

Päiväryhmä Kellonaika
Hinta
Tempon kanta-asiakkaille 35 €
Ilman asiakkuutta 45 €