ninamm-kuva.png

Ninan MM-kisamatka Mongoliaan

Nina Hongan MM-kisamatka Mongoliaan!

Voimanoston maailmanmestaruuskilpailut pidettiin tänä vuonna lokakuussa Ulan Batorissa Mongoliassa. Studio Tempon voimapakkaus Nina Honka lähti puolustamaan varustevoimanoston maailmanmestaruutta ja tavoittelemaan ensimmäistä MM-mitalia klassisesta voimanostosta.

Klassisen voimanoston MM-kilpailut pidettiin 9.10.2023. Nina kilpailee alle 57kg N50 sarjassa ja tuliaisena maastavedon pronssi (tuloksella 145kg) ja kokonaiskilpailun 4. sija yhteistuloksella 315kg.

Varustevoimanoston maailmanmestaruuksista mittelöitiin 14.10.23 ja tässä erittäin tiukassa kilpailussa Ninalle Maailmanmestaruus yhteistuloksella 395kg. Lajeista kultaiset mitalit penkkipunnerruksessa (85kg) ja maastavedossa (160kg) ja hopeaa kyykyssä (150kg). Lisäksi kun huomioidaan nostajan paino, Nina oli pisteissä koko ikäluokan paras nostaja sekä paras penkkipunnerruksessa ja maastavedossa. ONNEA NINA!

Kilpailija vastaa itse kilpailumatkansa kustannuksista, niinpä Tempon yrittäjä Sirpa ja Ninan huoltaja Pekka ovat perustaneet kisakeräyksen Ninan MM-kisamatkalle.

Kisakeräyksellä on Itä-Suomen poliisilaitoksen pienkeräyslupa. Keräys on voimassa 30.10.2023 asti keräysnumerolla RA/2023/872. Täyttämällä alla olevan lomakkeen, saat ohjeet vapaaehtoista lahjoitusta varten.

Kiitos!!

Haluan tukea Ninan kisamatkaa!

HUOM! Lahjoitus on vapaaehtoinen, lomakkeen lähetys ei velvoita lahjoitukseen. Lahjoituksen tehneet yritykset mainitaan some-päivityksissä.

Pakollinen
Pakollinen