Mobility BOOST kehonhuoltoharjoitus

 

Mobility BOOST on kehonhuollonharjoitus, jossa avaamme kehoa käyttäen hyväksi mm. painoja. Harjoitus on voimakas ärsytys hermostolle, joten se vaatii 24-48 tunnin palautumisajan.

Liikkuvuusharjoittelu on tärkeä osa jokaisen liikkujan harjoitusohjelmaa. Tavoitteena ei tarvitse olla kilpaurheilu tai spagaatti, vaan perusarjen sujuvuus. Liikkuvuusharjoittelusta on suurta hyötyä myös kuntosali/voimaharjoitteluun. Tämä harjoitus sopii erityisen hyvin tukemaan kehitystä kevyen harjoitusviikon aikana.

Käytämme harjoituksessa Tempo MobilityFlow-tunnilta tuttuja liikeketjuavauksia, liikkuvuusharjoitteita sekä nivelpyörityksiä. Onkin suositeltavaa osallistua ko. tunnille ennen Mobility BOOST:in osallistumista, jotta kehoa on jo valmisteltu ja totuteltu näihin harjoitteisiin. Harjoitus tehdään kuitenkin rauhassa kehoa kuunnellen omaan tahtiin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Harjoituksessa ei käytetä musiikkia.

Harjoitus alkaa kehoa lämmittävillä flow-harjoitteilla ja etenee keskiraskaista raskaisiin liikkuvuusharjoituksiin. Apuvälineinä voidaan käyttää esim. kevyitä painoja, keppiä ja vyötä.

Ohjaajana Jenni Niinikoski

Päivä Kellonaika
Hinta
Tempon kanta-asiakkaille 10 €
Ilman asiakkuutta 15 €