Meridiaanikello Yin&Yang-joogaharjoitus 20.5.21

 

Tervetuloa kesän Meridiaanikello joogaharjoituksiin. Tämä neljän kerran kokonaisuus vie sinut läpi kesän, toukokuusta elokuuhun.

Monet elintoiminnot ja mm. niiden hormonituotanto noudattavat tiettyä vuorokausirytmiä. Päivärytmi ja vuodenajan muutokset näkyvät myös esimerkiksi ihmisten nukkumis- ja ruokailutottumuksissa. Meridiaaneissa virtaa energiaa tietyssä paikassa tiettyyn aikaan. Kiinalaisen lääketieteen mukaan Yin&Yang-joogaharjoituksella, akupainannalla ja akupunktiolla voidaan vaikuttaa suotuisasti ihmisen terveyteen.

Tämän harjoituksen aikana käydään lyhyesti läpi meridiaanikelloteoriaa ja tehdään siihen liittyviä joogaharjoituksia. Teoriaa on 30 minuuttia, jonka jälkeen 90 minuutin lempeä Yin&Yang-joogaharjoitus, joka perustuu chin liikkeisiin kehossa teeman mukaisesti. Harjoitus päättyy teehetkeen ja harjoituksen läpikäyntiin. Harjoituksen kokonaiskesto on kaksi tuntia.

Harjoitusten teemat:

1. harjoitus: talvi & kevät

2. harjoitus: kevät & kesä

3. harjoitus: kesä & loppukesä

4. harjoitus: loppukesä & talvi

Harjoitukset suositellaan käytäväksi läpi neljän kerran kokonaisuutena, mutta on myös mahdollista osallistua yksittäiseen harjoitukseen.

1. harjoitus teemana talvi ja kevät Torstaina 20.5.21 klo 18-20

Ensimmäinen harjoitus käy läpi talven ja kevään chin kiertoa meridiaanikellossa. Aloitamme Yin&Yang-joogaharjoituksen poistamalla talven jäykkyydet ja siirtymällä kohti kevään virtaavaa lämpöä. Talven meridiaaneihin kuuluvat munuaiset ja virtsarakko, kevään sappi ja maksa.

Ohjaajana Lisa Soelberg

Hinta kanta-asiakkaille / harjoitus Hinta ilman asiakkuutta / harjoitus
20 € 30 €

Ilmoittaudu mukaan:

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen