Mandala joogapäivä

Mandala on ympyrän muotoon tehty kuvio, joka kuvaa pohjimmiltaan maailmankaikkeutta.

Aloitamme joogapäivän Mandala Yin -joogaharjoituksella. Tämä oikealta vasemmalle kulkeva harjoitus hyödyntää kesän energiaa ja keskittyy erityisesti tunnepuolella iloa tuottaviin asioihin. Tunnustelemme myös miten ilo tuntuu koko kehossa. Ohjaajana Annika Hiltunen.

Päivä jatkuu kukkamandalan luomisella sekä meditaatioharjoituksella. Mandalan tekeminen on itsessään intuitiivinen ja luova prosessi, joka edesauttaa löytämään sisäisen rauhan ja harmonian tunteita. Lisäksi kukkien kaunis, harmonisoiva ja elvyttävä maailma johdattaa sinut naiseuden, kauneuden ja luontoyhteyden äärelle.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai taiteellisia lahjoja. Valmiista mandalasta voi ottaa muistoksi kuvia, joista riittää iloa pitkäksi aikaa. Osana mandalan luomisen matkaa valmis mandala puretaan ja sykli päätetään palauttamalla kukat takaisin luontoon. Voit siis ottaa kukat ja terälehdet mukaasi ja viedä ne sinulle merkitykselliseen paikkaan tai päästää ne tuulen mukaan toivomusten saattelemana. Ohjaajana Laura Sironen.

Joogapäivä päättyy Mandala Yin Yang -joogaharjoitukseen. Harjoituksessa tarkastelemme toiminnan ja levon tuntemuksia kehossa ja mielessä. Harjoitus on lempeä ja koko kehoon vaikuttava. Ohjaajana Lisa Soelberg.

Tauoilla on tarjolla teetä ja pientä kevyttä välipalaa.

Voit osallistua koko päivään tai yksittäiseen osioon. Päivä toteutetaan, mikäli koko päivään on ilmoittautunut vähintään kuusi (6) asiakasta. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja koko päivään ilmoittautuneet ovat etusijalla.

Mandala joogapäivä tiistai 27.6.23 Kellonaika
Mandala Yin 14.30-15.45
Kukkamandala ja meditaatio 16-17.15
Mandala Yin Yang 17.30-18.45
Hinta: Yksi harjoitus Koko päivä
Tempon kanta-asiakkaille 15 € 40 €
Ilman asiakkuutta 20 € 50 €