Liikunnallinen Suomalainen eroseminaari® 12.1.-29.3.2020

Meidän jokaisen elämä on merkityksellinen ja arvokas, eivätkä entiset haavat, lapsuuden ja nuoruuden kokemukset tai aiemmat epäonnistumiset saisi viitoittaa tulevaisuuden tietä ja kuonata uusia suhteita. Haluamme auttaa ihmisiä selviytymään eron haasteista.

Sen vuoksi Suomalainen eroseminaari® on käänteentekevä kokemus - oletpa eronnut tai et. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Ryhmän avulla opit itsestäsi, selviydyt kriisistä ja kokoat arvokkaita välineitä loppuelämäsi varalle.

Kuopiossa käynnistyy 12.1.2020 Liikunnallinen Suomalainen eroseminaari®. Se on menetelmänä preventiivinen ja ehkäisee uusia eroja. Eronsa työstänyt isä tai äiti pystyy myös tukemaan lastaan erossa. Hakemalla vertaistukea ja ohjausta eroava ihminen voi kääntää eron voitokseen.

Kokoontumiskertoja on 11, kolme tuntia kerrallaan (yht. 33 tuntia) välillä 12.1-29.3.20. Itse seminaarin rakenne on toiminnallinen. Tämä ilmenee mm. työpäiväkirjan käytössä, harjoituksissa ja työskentelykaaressa. Kokoontumiset sunnuntaisin klo 12 alkaen Studio Tempon Harmonia Studiossa (Keilatalo, Tulliportinkatu 27,) 

Liikunnan vaikutus on monessa kriisitilanteessa kiistaton. Moni kokee kokoontumisen jälkeen vahvoja tuntemuksia, joita haluaisi purkaa esimerkiksi fyysisin keinoin. Tästä syystä jokainen kokoontumiskerta päättyy vapaaehtoiseen liikuntatuokioon, jossa kokoontumiskerran teemoihin liittyviä tuntemuksia voidaan purkaa erilaisin liikunnallisin lähestymistavoin.

Liikunnallisen Suomalaisen eroseminaarin® vetäjänä ja liikuntaosioiden ohjaajana toimii Eeva Toivala.

Lisätietoja ja kokoontumiskertojen sisällöt: eevat@dnainternet.net

Seminaarin hinta 350€ (sis. alv 24%).