Ladyjen kevätkurssi alkaa

Kurssilta saat työkaluja terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Kurssi koostuu lihaskunto-, liikkuvuus- ja sykeharjoituksista sekä ravitsemusta ja liikunnan ohjelmointia käsittelevistä luennoista.

Ladyjen Kevät -ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 10.15 - 12.00 ja tapaamisia on yhteensä kahdeksan. Kevätkauden viimeinen tapaaminen on 28.5.19. Kesän kuulumiset puretaan 20.8.19.

Kurssilaisilla on halutessaan mahdollisuus käydä maksuttomassa InBODY mittauksessa sekä kurssin alussa, että lopussa. 

Ryhmä on maksuton 55+ kanta-asiakkaillemme. Ladyille, joilla ei vielä ole Tempon kanta-asiakkuutta kurssin hinta on 80 €. Kurssin ohjaavat PhT® Nina ja fysioterapeuttiopiskelija Milla.

Kurssiohjelma

Viikko 15 Kehonkoostumusmittaus Inbodylla oman aikataulun mukaan. Inbody on veloitukseton kurssilaisille, mutta sen tekeminen ei ole kurssille osallistumisen edellytys.
Viikko 16 16.4. Luento: Miten kehonkoostumus vaikuttaa terveysmuuttujiin? Millainen on terveyden kannalta edullinen kehonkoostumus? 30 min koko kehoa kuormittava jumppa.
Viikko 17 23.4. Ohjelmat omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun. Pieni tietoisku kuntosaliharjoittelusta ja ohjattu harjoitus kuntosalilla.
Viikko 19 7.5. Kuntosaliharjoitus oman ohjelman mukaan, ohjaaja tukena. Ohjattu 30 minuutin liikkuvuusharjoitus.
Viikko 20 14.5. Luento: Terveyttä tukeva ravitsemus.
Viikko 21 21.5. HIIT-harjoitus eli korkeatehoinen intervalliharjoitus kehon painolla. Tietoiskuliikuntaviikon suunnitellusta.
Viikko 22 28.5. Yhteenveto keväästä ja harjoitusohjeet kesäksi
Kesä suunnitelmien mukaista harjoittelua.
Viikko 33 Maksuton Inbody-kehonkoostumusmittaus halukkaille.
Viikko 34 20.8. Kesän kuulumiset ja suunnitelmat syksyyn.

Kurssi on täynnä, mahdollisista peruutuspaikoista voi kysellä Tempon vastaanotosta.