Kreikkalaiset tanssit

Kreikkalaisia tansseja tanssitaan koko syyskauden ajan!

Näissä harjoituksissa opetellaan kansantansseja eri puolilta Kreikkaa ja palautellaan muistiin jo opittuja tansseja. Suurin osa tansseista tanssitaan puoliringissä, mutta tunnilla on myös paljon yksilötanssia ja yksilöharjoitteita. Musiikki on perinteistä kansantanssimusiikkia eri puolilta Kreikkaa sekä kuumimpia listahittejä. Näillä opeilla pääset varmasti näyttämään taitosi seuraavalla Kreikan matkallasi!

Nämä tanssit sopivat kaikille tanssin ja Kreikan ystäville. Taso on helppo ja vaikka sinulla ei olisi entuudestaan tanssitaitoja, olet sydämellisesti tervetullut.

Ohjaajana Eveliina Sahlman.

"Olen tanssinut Kreikkalaisia kansantansseja 33 vuotta. Harrastus vei mukanaan ensimmäisellä Kreikan reissulla vuonna 1989. Intohimoni tanssiin, kreikkalaiseen kulttuuriin ja musiikkiin lisääntyy vuosi vuodelta. Käyn useita kertoja vuodessa hankkimassa lisäoppeja Ateenasta, missä toinen kotini sijaitsee".

Päivä Kellonaika
Keskiviikko 10.00-11.00
Hinta Yksi harjoitus Kolmen harjoituksen paketti
Tempon kanta-asiakkaille 10 € 25 €
Ilman asiakkuutta 15 € 35 €

Voit ilmoittautua tanssimaan sähköpostitse info@studiotempo.fi tai soittamalla vastaanottoomme 017-2633717.

Harjoitukset jatkuvat keskiviikkoisin keväällä 2023 ja voit osallistua yksittäisiin harjoituksiin tai koota kolmen harjotuksen paketin sopivista päivistä! Päivitämme harjoituspäiviä heti niiden varmistuttua!