Kreikkalaiset tanssit -kurssi alkaa tammikuussa 2022

Tervetuloa mielikuvamatkalle Kreikkaan!

Kurssilla opetellaan kansantansseja eri puolilta Kreikkaa. Suurin osa tansseista tanssitaan puoliringissä, mutta tunnilla on myös paljon yksilötanssia ja yksilöharjoitteita. Musiikki on perinteistä kansantanssimusiikkia eri puolilta Kreikkaa sekä kuumimpia listahittejä. Näillä opeilla pääset varmasti näyttämään taitosi seuraavalla Kreikan matkallasi!

Kurssi sopii kaikille tanssin ystäville. Kurssin taso on helppo ja vaikka sinulla ei olisi entuudestaan tanssitaitoja, olet sydämellisesti tervetullut.

Kurssilta saat myös valtavasti nippelitietoa tanssin historiasta, kansantanssipuvuista, instrumenteista jne.

Kurssin 10 kertaa järjestetään 12.1.-23.3.22 (vk 10 ei järjestetä). Mikäli kurssikertoja joudutaan perumaan Tempon puolesta, korvaavat kerrat järjestetään samaan aikaan kauden päätteeksi.

Kurssin ohjaa Eveliina Sahlman.

"Olen tanssinut Kreikkalaisia kansantansseja 33 vuotta. Harrastus vei mukanaan ensimmäisellä Kreikan reissulla vuonna 1989.

Asuin ja opiskelin Ateenassa 2002-2006, yksityisessa tanssikoululla, Perperouna. Opettajani on Kreikan kuuluisimpia guruja. Syvennyin oppeihin, niin kulttuuri, musiikin kuin historian myötä.

Treeneissä soitimme ja harjoittelimme myös erilaisia instrumenttja sekä kansantanssimusiikkiin lauluja.

Olen esiintynyt lukuisia kertoja Kreikan televisiolle, musiikkikeskuksissa, festareilla, häissä ja keikkaillut edesmenneen Domna Samioun (kuuluisa kansantanssilaulaja) kanssa.

Intohimoni tanssiin, kreikkalaiseen kulttuuriin ja musiikkiin lisääntyy vuosi vuodelta. Käyn useita kertoja vuodessa hankkimassa lisäoppeja Ateenasta, missä toinen kotini sijaitsee".

Päivä Kellonaika
Keskiviikko 9.45-10.45
Hinta
Tempon kanta-asiakkaille 40 €
Ilman asiakkuutta 60 €

Ilmoittaudu mukaan 3.1.21 mennessä:

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen