Korona-ajan toimenpiteet Tempolla

 

Päivitetty 22.4.2021

Olemme päättäneet jatkaa viikkokohtaista ryhmäliikunta-aikataulua välttääksemme mahdollisimman paljon ryhmien välisiä kontakteja ja näin ollen altistumisia. Asiakaspaikkoja tunneilla nostetaan 3.5.21 alkaen pikkuhiljaa kesää kohti, mutta seuraamme tilannetta herkeämättä. Tarvittaessa voimme rajata kävijämäärän kaikissa tiloissamme tilanteen vaatimalle tasolle.

Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissamme. Pyydämme myös välttämään tarpeetonta oleskelua Studiolla. Henkilökuntamme opastaa mielellään!

Teemme Studio Tempolla kaikkemme varmistaaksemme turvalliset harjoitteluolosuhteet. Toivomme, että asiakkaamme huolehtivat hyvästä käsihygieniasta ja muistavat pitää turvaetäisyyden muihin. Ja tärkeimpänä asiana; jätäthän harjoituksen väliin, jos sinulla on pienimpiäkin flunssan oireita.

Jos kaipaat lisätietoja korona-toimenpiteistämme niin olethan yhteydessä info@studiotempo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. 

Studio Tempolla on myös myynnissä virtuaaliharjoituksia. Tarjolla on mm. jooga-, tanssi- sekä lihaskunto-harjoutuksia. Harjoitukset on suunniteltu kotiin ja etkä tarvitse mitään erityisiä välineitä.

Tutustu virtuaalitunteihimme