Keskivartalo Workshop helmikuussa 2020

 

Kärsitkö jatkuvasti pömpöttävästä vatsasta? Virtsankarkailusta liikkuessa? Nouseeko vatsaan harjanne tai kuoppa esim. sängystä noustessa? Kärsitkö selittämättömistä alaselän kivuista? Tai onko sinulla vaikeuksia kannatella ryhtiä?

Jos tunnistit itsesi yhdestäkään edellä mainitusta esimerkistä, kyseessä saattaa olla suorienvatsalihasten välinen erkauma. Vatsalihasten välinen erkauma mielletään yleensä synnyttäneiden naisten ongelmaksi. Todellisuudessa siitä saattaa kärsiä kuka vain, niin paljon treenaava nuori, keski – ikäinen synnyttämätön nainen tai jopa miehet.

Vatsalihasten välinen erkauma ja syvien vatsalihasten aktivoitumishäiriöt vaikuttavat koko kehon toimintaan. Oikein toimiva keskikeho on kivuton voimantuoton keskus. Sillä on riittävästi voimaa kannatella ryhtiä ja tuottaa voimaa eri suuntiin. Toimiva keskivartalo sietää arjen keskellä myös epäergonomiset liikesuunnat.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työstämään keskivartalo kuntoon kanssani Keskivartalo Workshopissa. Workshopissa opetellaan tunnistamaan keskivartalon tukeen vaikuttavat lihakset, opit mittaamaan vatsalihasten välisen erkauman sekä käymme läpi harjoitteita, joiden avulla saat keskivartalon syvän tuen takaisin.

Workshop sisältää kaksi 1,5 tunnin mittaista tapaamiskertaa.