Kehonhuolto BOOST

Liikkuva ja hyvintoimiva keho on arkielämän pelastus.

Kehoa voi huoltaa monella eri tavalla ja Kehonhuolto BOOST -kurssilla tutustumme kolmeen eri kehonhuollon menetelmään. Jokaisen harjoituksen tavoitteena on rentouttaa lihaksistoa, avata kehon liikeratoja sekä helpottaa lihasjumeja. Jokainen osio sisältää teoriaosuuden sekä alkulämmittelyksi-, kehonhuoltolloksi- ja loppuverryttelyksi sopivat harjoitukset. Kurssi antaa valmiudet myös itsenäiseen harjoitteluun.

12.10.20 klo 18.15 Rullaus 90 min. Rullauksessa lihaksistoa hierotaan putkirullalla/pallolla verenkierron parantamiseksi, lihasjumien vapauttamiseksi sekä liikeratojen avaamiseksi. Rullaus sopii suurimmalle osalle, mutta rullausta ei suositella, mikäli sinulla on akuutti vamma lihaksessa, iho-, laskimo/valtimosairauksia tai lääkäri on kieltänyt hieronnan. 

19.10.20 klo 19.00 Venyttely 75 min. Venyttelyllä pyritään saamaan apua erilaisiin kipuihin ja särkyihin sekä ennaltaehkäisemään lihasjumeja. Se rentouttaa lihaksia ja lisää niiden kimmoisuutta. Venyttelyllä voidaan edistää palautumista, lisätä liikkuvuutta ja avata liikeratoja.  

26.10.20 klo 19.00 MobilityFlow 60 min. Yhdistämällä nivelpyörityksiä, liikeketjuavauksia ja liikkuvuusharjoutuksia virtaaviksi liikekokonaisuuksiksi, on tarkoitus laajentaa, ylläpitää ja voimistaa kehon ääriliikeratoja. 

Ohjaajana Jenni Niinikoski

Hinta Yksi harjoitus
Tempon kanta-asiakkaille 12 €
Ilman asiakkuutta 15 €