joogatrainer-uutiskuva

Uutuutena Jooga trainer -palvelu Studio Tempolla

 

Olemme kehittäneet perinteisen Personal trainer palvelun rinnalle Jooga trainer-palvelun. Tämä palvelu sopii jokaiselle, joka haluaa lisätä liikkuvuutta (joka parantaa mm. kuntosaliharjoittelun tuloksia), karkoittaa kehosta kankeudet ja kolotukset sekä rauhoittaa kehoa että mieltä aktiivisen arjen keskellä.

Jooga edistää monin tavoin hyvinvointiamme. Joogan avulla voimme nostaa voimatasoja, laskea stressitasoja ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Jooga mm. lisää lihasten ja fascioiden liikkuvuutta sekä nivelten hyvinvointia.

Henkilökohtaisen joogaharjoituksen etuna ryhmässä tehtävään harjoitukseen nähden on mahdollisuus yhdistää erilaisia joogalajeja vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita.

Pakettiin kuuluu alkuhaastattelu ja liikkuvuustesti. Näiden pohjalta rakennetaan asiakkaan keholle ja tarpeisiin sopiva henkilökohtainen joogaharjoitus yhdistelemällä esimerkiksi rauhallista hatha-joogaa, voimakasta ashtanga- ja vinyasa-joogaa sekä rentouttavaa yin-joogaa. Harjoituksen tavoitteena voi esimerkiksi olla aineenvaihdunnan aktivointi, liikkuvuuden ja staattisen voiman lisääminen sekä harmonian ja mielenrauhan tuominen arkeen.

Kolmen harjoituksen paketti:

1. tapaaminen: alkuhaastattelu ja liikkuvuustesti, jonka pohjalta rakennetaan juuri sinun keholle ja tarpeisiin sopiva joogaharjoitus

2. tapaaminen: joogaharjoitus yhdessä trainerin kanssa. Tarkastetaan asanoiden linjaus, turvallisuus ja tehokkuus.

3. tapaaminen: joogaharjoitus uudelleen yhdessä trainerin kanssa, sekä konsultaatio, jossa käymme läpi uudet toiveet ja tarpeet.

4. tapaaminen: uusi joogaharjoitus yhdessä trainerin kanssa. Tarkastetaan asanoiden linjaus, turvallisuus ja tehokkuus. Lopuksi vielä konsultaatio, jossa tehdään uusi liikkuvuustesti ja suunnataan katseet tulevaisuuteen.

Jooga trainerina toimii Lisa Soelberg.

"Olen joogaopettaja ja innokasjoogan oppilas. Tutustuin joogaan vuonna 2014 ja säännöllisen harjoittelun aloitin vuonna 2016. Valmistuin Hatha Flow joogaohjaajaksi v. 2019 ja olen ohjannut siitä lähtien pääsääntöisesti erilaisia jooga- ja kehonhuoltotunteja. Keväällä 2020 valmistuin Yin jooga-opettajaksi (RYT 200h) ja tällä hetkellä opiskelen RYT 500h joogaopettajaksi (kansainvälisesti hyväksytty joogalisenssi). Olen lisäksi käynyt lyhyempiä koulutuksia, kuten Fascia- ja akujooga, YOGAFUNC-, Mover-voimajooga, Yoga Nidra- Floor Barre, AquaSport- ja Reax Raft -koulutukset."

Hinta
Tempon kanta-asiakkaille 179 € (norm. 199 €)
Ilman asiakkuutta 199 € (norm. 220 €)

Tarjoushinta voimassa 31.10.21 saakka.

Yhteydenottopyyntö Jooga trainer-palvelun tiimoilta:

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen