Itämainen tanssi 19.11.22

Itämainen tanssi on mahtava tanssilaji, sillä se pitää sisällään laajan kirjon erilaisia tanssityylejä!

 

Tervetuloa tutustumaan itämaisen vatsatanssin perusliikkeisiin ja helppoihin tanssisarjoihin iloisessa ilmapiirissä arabialaisen musiikin vauhdittamana. Harjoitukseen saadaan lisää tehoa erilaisilla väristelyillä itämaista vatsajumppaa unohtamatta. Koko keho aktivoidaan päästä varpaisiin ja sormenpäihin - hymyä unohtamatta! Tunnilla harjoitellaan rintakehän ja lantion pehmeiden ja terävien liikkeiden muodostamista sekä hauskoja käsiliikkeitä.

Tämä tanssi soveltuu kaikeinikäisille ja kuntoisille, sillä liikkeet ovat ergonomisia ja ne tehdään omaa kehoa ja vointia kuunnellen.

Mukaan voit ottaa huivin lantiolle kiedottavaksi. Voit tanssia pehmeissä tanssitossuissa tai sukkasillaan.

 

Tunnin jälkeen hyvä olo ja iloinen mieli on taattu!

 

Ohjaajana Pia Räsänen

 

Pia on opettanut itämaista tanssia vuodesta 2018. Hänellä on taustallaan yli kymmenen vuotta sännöllistä itämaisen tanssin tanssimista, lukuisia tanssitunteja eri kotimaisten ja kansainvälisten opettajien opissa, useita tanssiesityksiä sekä itämaisen tanssin historiaan ja kulttuurin tutustumista.

Päivä Kellonaika
Lauantai 19.11.22 12-13
Hinta
Tempon kanta-asiakkaille 10 €
Ilman asiakkuutta 15 €

Tervetuloa mukaan! Vastaanottomme on avoinna ennen tanssien alkua. Voit maksaa tullessasi, meillä käy käteinen, pankki/luottokortti sekä yleisimmät liikuntarahat (myös sähköisenä).