Barre Boost 1 -tiiviskurssi

Oletko kuullut Barresta, mutta et ole vielä tutustunut lajiin? Vai oletko jo kokenut Barretreenaaja ja janoat uusia harjoitteita? Barre Boost 1 -tiiviskurssi sopii erinomaisesti lajiin tutustuville, mutta tuo ehdottomasti lisäsyvyyttä harjoituksiin lajia jo harrastaneille!

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa lihaskuntotreeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten.

Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Barre 1 on perustason tunti, jossa perehdymme barren ydinasioihin ja harjoittelemme perustekniikkaa. Uunituore 1 tason ohjelma antaa jälleen lisäpotkua barretreeniin. Uudet innoittavat musiikit antavat sopivasti uusia ulottuvuuksia tuttuihin harjoitteisiin. Barren perusharjoitteet ovat edelleen tunnin kivijalka, mutta pienillä lisämausteilla ja uusilla painotuksilla barretreenisi kirkastuu entisestään. Toistossa on voima ja sopivin välein tapahtuvat pienet muutokset antavat uutta aktivaatioärsykettä lihaksistolle. Tämä on hyödyllistä kaikessa terveysliikunnassa.

Tällä Barre Boost -tiiviskurssilla käydään läpi uutta 1 tason ohjelmaa kappale kappaleelta. Tämä pitkä harjoitus helpottaa uuden ohjelman tekniikan ja liikkeiden omaksumista ja yhdistämistä musiikkiin.

Tämä harjoitus sopii kaikille kuntotasoon katsomatta.

Ohjaajana Lina Patrikainen

Päivä: Kellonaika:
Maanantai 1.4.24 13-15
Hinta:
Tempon kanta-asiakkaille: 30 €
Ilman asiakkuutta: 40 €