Syksyn Barre BOOST 1 tiiviskurssi 11.-12.9.21

 

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa lihaskuntotreeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on juuri sinua varten.

Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä. Tunnilta saan mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Uunituore ohjelma antaa jälleen lisäpotkua barretreeniin. Uudet innoittavat musiikit antavat sopivasti uusia ulottuvuuksia tuttuihin harjoitteisiin. Barren perusharjoitteet ovat edelleen tunnin kivijalka, mutta pienillä lisämausteilla ja uusilla painotuksilla barretreenisi kirkastuu entisestään. Toistossa on voima ja sopivin välein tapahtuvat pienet muutokset antavat uutta aktivaatioärsykettä lihaksistolle. Tämä on hyödyllistä kaikessa terveysliikunnassa.

  • Barre 1 on perustason tunti, jossa perehdymme barren ydinasioihin ja harjoittelemme perustekniikkaa
    •  Barre BOOST 1 on tarkoitettu erityisesti lajia aloittaville ja siinä käydään läpi uutta 1 tason ohjelma

 

Barre BOOST:ssa käydään läpi uutta ohjelmaa kahdella harjoituskerralla. Näistä kahdesta harjoituksesta muodostuu kokonaisuus, joka helpottaa uuden ohjelman tekniikan ja liikkeiden omaksumista ja yhdistämistä musiikkiin.

Ohjaajana Lina Patrikainen

Ohjelma 1. harjoitus 2. harjoitus
Barre BOOST taso 1 lauantai 11.9.21 klo 12.15-13.45 sunnuntai 12.9.21 klo 11-12.30
Hinta Yksi harjoitus Kaksi harjoitusta
Kanta-asiakkaille 20 € 30 €
Ilman kanta-asiakkuutta 25 € 40 €

Voit kysyä vapaita paikkoja vastaanotostamme puh. 017 2633717