Barre Boost 1 -tiiviskurssi 29.-30.1.2022

Oletko kuullut Barresta, mutta et ole vielä tutustunut lajiin? Vai oletko jo kokenut Barretreenaaja ja janoat uusia harjoitteita? Barre Boost 1 -tiiviskurssi sopii erinomaisesti lajiin tutustuville, mutta tuo ehdottomasti lisäsyvyyttä harjoitukseen lajia jo harrastaneille!

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa lihaskuntotreeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten.

Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Uunituore 1 tason ohjelma antaa jälleen lisäpotkua barretreeniin. Uudet innoittavat musiikit antavat sopivasti uusia ulottuvuuksia tuttuihin harjoitteisiin. Barren perusharjoitteet ovat edelleen tunnin kivijalka, mutta pienillä lisämausteilla ja uusilla painotuksilla barretreenisi kirkastuu entisestään. Toistossa on voima ja sopivin välein tapahtuvat pienet muutokset antavat uutta aktivaatioärsykettä lihaksistolle. Tämä on hyödyllistä kaikessa terveysliikunnassa. Uusi 1 tason Barre-ohjelma julkaistaan vuoden vaihtuessa. Uusi vuosi ja uudet Barre-kujeet!

Barre 1 on perustason tunti, jossa perehdymme barren ydinasioihin ja harjoittelemme perustekniikkaa

Barre BOOST:ssa käydään läpi uutta ohjelmaa kahdella harjoituskerralla kappale kappaleeleta. Näistä kahdesta harjoituksesta muodostuu kokonaisuus, joka helpottaa uuden ohjelman tekniikan ja liikkeiden omaksumista ja yhdistämistä musiikkiin. Ensimmäisenä päivänä ohjelmasta harjoitellaan puolet ja toisena päivänä puolet.

Ohjaajana Lina Patrikainen

Katso kurssin maksu- ja peruutusehdot

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Päivä Aika
Lauantai 29.1.2022 Klo 12.30-14.00
Sunnuntai 30.1.2022 Klo 12.30-14.00
Hinta Yksi harjoitus Kaksi harjoitusta
Tempon kanta-asiakkaille 20 € 35 €
Ilman asiakkuutta 25 € 45 €
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen